folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Middle Earth 2 Elven Starda Oyun Nasıl Kazanılır ?

Middle Earth 2 Elven Starda Oyun Nasıl Kazanılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Serdarr bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar 3-4 gündür oynuyom bu elven star modunu ama çok zor...

sinir etti bu oyun...

brutalda %-50 handycap verince anca yenebilyom... orjinal middle earthda zor ama yeniyom...

oyun sonundaki grafiklere bakyom : resources te rakibin para benimkine göre çok yavaş azalyo adamları buildingleri felan da çok hızlı artyo ...

acaba skirmish te oynanan profilin rankıyla alakası olabilirmi...hani normalda 1 ile başlıyoz ama yendikçe artıyo...brutalın ki herzaman 9 ... belki asker çıkartma building vb.fiyatlarını etkiliyordur bu derece diye düşündüm...

yada bunun bi taktiği felan varmı bildiğiniz...herhangi bir taktik ...ne olursa ...

skirmishteki o rank 1-9 olayı online oyun için geçerli, eşleştirmeler ona göre yapılıyor diye biliyorum,mesela rank 3'sen seni gidip rank 9 adamla oynatmıyor. yani computerin hızlı bina basması ve hızlı adam üretmesiyle alakası yok . ama middle 2 yi ben beğenemedim bi türlü. hala 1 i oynuyorum 1 ide iyi oynarım, zamanında dünya dereceleri yapmış adamlarla oyun oynamıştık. kapışmak isteyen varsa v1.3 patch de ele itina ile verilir :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

yüzük1-2 ilerlemeli oyunların tamamını bitirdim ... genelde elfleri seçiyorum power p. arttıkçada büyüleri seçmek için kendi sıramı kullanıyorum  şöyle: büyüleri entlerin taraftan açmaya çalışyom genelde ...faydası : entler açılır açılmaz düşmanın kalesinin dibine çıkarıp yıkıyom tam yıkılmasada yavaşlıyo... işe yarayan güzel bi açılış...

bide insanlar daki yeşil okçular ... uzun menzilliler ...saldırgan moda alınıp kuleye koyunca mancınıkları bile vuruyo... ateşli ok içinde ayriyetten building lazım diil... elflerden üstün yanı da bu...

yani normal middle earth 2 deki bunun gibi taktikleri + bilinmesi gerekenleri biliyorum... yannış annaşılmasın :D

ben normalde 2-3 brutalla oynayabilirim...geçen seneden beri normal mod yüzük2 oynuyorum ... canım sıkıldı biara deişiklik olsun die elven starı yükledim... bu modda açık alanda 2-3 brutalı brak yaw handycapla oynamadan 1 tanesi bile yenilmiyo ...

bu arada cevabı geç yazdığım için kusura bakmayın ...evde diildim bikaç gün...

valar morghulis ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:
    mamii bunu yazdı:

Dreamtn bunu yazdı:
    Elven Star ne bilmiyorum ama düz arazide 5 brutali alırım taktiğinide öğretirim..

Handycapleri ellemeden alamazsın... Her türlü iddiaya girerim...

handicapları ellemiyorum valla hocam iddaya girebiliriz..

Hadi giriyoruz o zaman. Hamachiden bağlanacağım ve observer olacağım. 5 tane brutalı yeneceksin.

Şu var: Trainer kullanmayacaksın, sur içine girmeyeceksin ve custom hero yapmayacaksın. Bu şartlar altında her şeyine girerim...

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

idaayla ilgilenmyom ama merak ettim elven starın brutalıylamı oynancak yoksa normal brutallamı :S  ...

valar morghulis ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Serdarr bunu yazdı:

idaayla ilgilenmyom ama merak ettim elven starın brutalıylamı oynancak yoksa normal brutallamı :S  ...

Normal...

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    mamii bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:
    mamii bunu yazdı:

Dreamtn bunu yazdı:
    Elven Star ne bilmiyorum ama düz arazide 5 brutali alırım taktiğinide öğretirim..

Handycapleri ellemeden alamazsın... Her türlü iddiaya girerim...

handicapları ellemiyorum valla hocam iddaya girebiliriz..

Hadi giriyoruz o zaman. Hamachiden bağlanacağım ve observer olacağım. 5 tane brutalı yeneceksin.

Şu var: Trainer kullanmayacaksın, sur içine girmeyeceksin ve custom hero yapmayacaksın. Bu şartlar altında her şeyine girerim...

Normal Brutal .. Bfm 2 nin  brutali.. en zoru hiç bi handicapı ellemeden.. custom hero yapmadan.. 

Tranier derken ? peki kabul diyorum yalnız battle yok şuan pcimde alıyım arkadaştan öyle haber veririrm sana 

custom hero yok sur zaten yok rhundayım.. Observer olarak nasıl oynandığını görürsün.. ;)

Toplam Hit: 3607 Toplam Mesaj: 17