Mideniz Parazit Kaynıyor...
-
walla ne bılım genlerdende kaynaklanabılır zayıf olman bende cok sık yemek yerım acıktıgımı hıssederım galıba bıraz psıkolojık olabılır bızımkısı
bu arada
hoca onlar ınce bagırsakta k vıtamını sentezleyen bakterıler mutualist yasarız hem bız onlara fayda onlarda bıze fayda saglar kurt,tenya gıbı asalak degıl falan degıl :)
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------lahavlevelakuwwete
arkadas mıde rahatsızsa soganı zarla yıyemessın boyle yermısın
bak bende gastrıd wardı doktor
1 kola,madensuyu
2 cıps patates falan
3 sogan sarımsak mercımek
..... gıbı yıyeceklerı yasaklamıstı
sen sımdı dıyosun boyle olursa olmaz
mıdesı rahatsız degıl normal bı ınsan bıle mor soganı yıyınce mıdesı yanmaya baslıyo
-----------------------------soğanı yerken zarını çıkartabiliyormusun çıkartamazsın peki zar soğanın suyuna geçermi geçmez, mideyi perişan eden soğanın zarıdır. kırmızı eti severim fazla pişirmem kalınca büfteğin tam ortasını kanlı bırakırım, suda bekletilmiş soğanı ye demiyorum, suyu iç diyorum :) önyargılı davranmadan önce git doktoruna danış. 4 senedir ne kurt ne parazit. ready to work.
-
tamam sogan zarı sındırımı zordur mıde duvarına yapısır dewamlı mıde salgılar ve yakar
ama soganın kımyasında wardır asıtlık ozellıgı yıyeceklerde ıkıye ayrılır dostum asıdık ve bazık
-
ben onlar ile mutluyum abi !
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------tamam sogan zarı sındırımı zordur mıde duvarına yapısır dewamlı mıde salgılar ve yakar
ama soganın kımyasında wardır asıtlık ozellıgı yıyeceklerde ıkıye ayrılır dostum asıdık ve bazık
-----------------------------hergün yapılacak iş değil zaten tadı berbat :) ben bir ayda 3 gün üst üste yapıyorum, ilaç niyetine.
-
Daha öncede izLemistim.. Aklımda kaLan soru su her insanda buLunuyor mu ?
-
arkadaşlar zararlı birşey diye bakmayın illa onlara onların bazıları (yararlı olanları) K vitamini salgılıyor ve yanlış hatırlamıyorsamda K vitaminide kanın pıhtılaşmasını sağlıyor
-
sadece mide değil
http://www.speedyshare.com/736826383.html
;)
-
biz böyle rahatız parazit paraziye bişeymi yaparmış ya