Midye İşine Girmek?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------mardinli değilsen ve adın şeyhmuz değilse iş yapamazsın
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:22'da iMPaLa tarafından düzenlendi.
-----------------------------adam noktayi koymus dagilim..
Bu isi gercekten mardinliler iyi yapiyor..
bknz: izmir Kadifekale. ( kücük mardin )
-----------------------------
-
onu bunu bilmem ama midye işinden 2012 peugeot partner alanı tanıyorum olaya şahidim. midyeleri karasu sakaryadan çıkarıyomuş sordugumda oyle dedi. çok iyi yapanlar var gercekten günlük 300 ila 500 arası kar bırakıyomus dedi adam masrafları dusulmus halıymıs
edit: bu işi %99.9 mardinliler yapar hocam
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 16:56'da bamboocha tarafından düzenlendi. -
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilmem ama midye işinden 2012 peugeot partner alanı tanıyorum olaya şahidim. midyeleri karasu sakaryadan çıkarıyomuş sordugumda oyle dedi. çok iyi yapanlar var gercekten günlük 300 ila 500 arası kar bırakıyomus dedi adam masrafları dusulmus halıymıs
edit: bu işi %99.9 mardinliler yapar hocam
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 16:56'da bamboocha tarafından düzenlendi.
-----------------------------vay be :D hacı ben karasuya cok yakınım karasuda öyle çok midye toplayan görmedim. ama demekki adamlar bi şekilde topluyolar :D. Ayrıca midye hiç yemedim nasıl bi tadı var merak ediyorum fakat içimde almıyor onu :S
-
midye mafyası olmasın dikkat et :)
-
mardinli değilsen sikerler bilader. bulundugun yerde midye satan yok demişsin.
orda tezgah açmakla tek yapacağın mardinlilerin sahasını genişletmek onlara pazar oluşturmak olur. -
ne mardinlilermiş yahu.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 18:17'da Amd-x tarafından düzenlendi. -
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------midye mafyası olmasın dikkat et :)
-----------------------------izmirde var, mısırcı mafyası bile var, sadece karşıyaka sahilde olan olayları duysanız dudağınız uçuklar :) 20 yaşında arkadaş 2009 clio aldı daha yeni midye parasıyla, evet mardinli :)
yüksek kar, pis iş, güzel lezzet.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ne mardinlilermiş yahu.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 18:17'da Amd-x tarafından düzenlendi.
-----------------------------Mardinli serseriye diss mi attınız başınıza büyük bir bela aldınız.
Hocam ogrenirim ne kadara alıcağını fakat ramazanda millet tıka basa doluyor satıcağını pek düşünmüyorum ben bile yemiyorsam ramazanda sanmıyorum yani :D
-
şimdiye kadar belki 20 midyeci ile tanıştım , hepsi mardinli.
bodrum daki midyecilerin zaten çoğu akraba, gündüz vakti plajlarda gece vakti eğlence mekanlarının önlerinde köşelerinde satış yapıyorlar her türlü gidiyor fakat
izmirde 1 midye 10 kuruş , bodrum da 75 kuruş (antalya , didim vs fiyatlarını bilmiyorum)
adamından adamına çok değişiyor , tadı baharatı orantılı olacak midye temiz ve taze olacak. Çok sevdiğim bir yiyecek olduğundan zamanında midyeden zehirlenmişliğim de vardır. Dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. Körfezde yüzmenize gerek yok o pisliğin içinde her yer midye kaynıyor elinizle uzanıp alabilirsiniz :) pislik demek midye demek
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------şimdiye kadar belki 20 midyeci ile tanıştım , hepsi mardinli.
bodrum daki midyecilerin zaten çoğu akraba, gündüz vakti plajlarda gece vakti eğlence mekanlarının önlerinde köşelerinde satış yapıyorlar her türlü gidiyor fakat
izmirde 1 midye 10 kuruş , bodrum da 75 kuruş (antalya , didim vs fiyatlarını bilmiyorum)
adamından adamına çok değişiyor , tadı baharatı orantılı olacak midye temiz ve taze olacak. Çok sevdiğim bir yiyecek olduğundan zamanında midyeden zehirlenmişliğim de vardır. Dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. Körfezde yüzmenize gerek yok o pisliğin içinde her yer midye kaynıyor elinizle uzanıp alabilirsiniz :) pislik demek midye demek
-----------------------------hacı şu 10kuruşluklardan bana 2 poşet göndersene :D