Mike Portnoy, Dream Theather‘Dan Bugün Ayrıldığını Açıkladı
-
MIKE PORTNOY, kurucularından olduğu ve çeyrek asırdır birlikte müzik yaptığı DREAM THEATER’dan bugün itibariyle ayrıldığını açıkladı.
PORTNOY açıklamasında DREAM THEATER’ın albüm yazımı/kayıt/turne şeklinde devam eden ve hiç durmayan döngüsünün artık kendisini çok yorduğunu, grup elemanlarına biraz ara vermeleri konusunda teklif yaptığını ancak diğer elemanların bunu kabul etmediğini söylemiş. “Onların önünü tıkamak istemediğim için ben de kendimi feda ediyorum” diyen PORTNOY, bunun yanında son zamanlarda birlikte turladığı HAIL!, TRANSATLANTIC ve AVENGED SEVENFOLD gruplarında, DREAM THEATER’a oranla daha çok eğlendiğini ve grup içi ilişkiler bakımından da kendini DREAM THEATER’a oranla daha rahat hissettiğini söylemiş.
Üzüldüm lan, ben bu grubun şarkılarıyla büyüdüm aq. bu grubun parçalarını oturup saatlerce çalıştım. çok büyük yastayım.
-
avanged sevenfoldun bateristi de yeni öldü nolcak acaba...ben olsam kaçırmam....
gerçi nightmare baya güzel ama bide Mike la yaptıklarında nolur acaba merak etmio değilim
-
Konu gider ":((("
-
Bende Dream Theater'in parçalarını dinliyorum ulan yıllardır ! metropolislerin livelerini ağzımız açık izlerdik böyle. Portnoy'un DT'ı bırakması dünyanın sonunun geldiğine işaret :|