Mıknatıs Dokunmatik Tlf. Etkiliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Beyler u600 var bend dokunmatik tuşalrı var.Mıknatısla telf. değdirmeden 2cm. üstünden geçiriyorum dokunmatiğin ışıkları yanıyor fakat tuşa basmış olmuyosun.(dokunmatik tuşa basınca menüyü seçiyosun veya geri çıkıyor) . Bunun matığı nedir sizce?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    istersen iyice bi değdir hatta biraz sürttürsen daha iyi etki yapar :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    hacı o mıklatısı bide pc nin monütörüne değdirsene telefona yaptığının aynısımı oluyor? yoka; telefonda yanması gereken ışıklarmı yanıyor

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    dokunmatik olmayan telefonada dene istersen maliyeti düşük o telefondada saçmalama belirtileri görürsün. baba bunun mantıgımı olur mıknatıs vb şeler telefon vb şeleri mahfeder :) tam anlatamadım ama idare et.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

turuncu bunu yazdı:
    -----------------------------
    dokunmatik olmayan telefonada dene istersen maliyeti düşük o telefondada saçmalama belirtileri görürsün. baba bunun mantıgımı olur mıknatıs vb şeler telefon vb şeleri mahfeder :) tam anlatamadım ama idare et.
    -----------------------------

(''mıknatıs vb şeler telefon vb şeleri mahfeder '') Nieki işde bend onu merak ediorum ..?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    lap topların taç petine ne yapar asıl ben ınu merank ediyom :D

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

U600 Modelinde yapısal olarak cihazın kızağının açık olup olmaması, üst kızaktaki mıknatısın alt kasadan algılanması ile sağlanır. Üst kızakta sabit bir mıknatıs bulunur, alt kasada da algılayıcı olarak manyetik bir röle vardır.

Dışarıdan herhangi bir mıknatıs telefona yaklaştırıldığında algılayıcı etkilenir ve cihaz, kızağın açılıp kapandığını sanabilir, normaldir, %90 kızaklı telefonlarda bu şekildedir. Dokunmatik tuşlar ile bir alakası yoktur.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek

Dostum benden sana tavsiye bence bi daha yapma derim

cünkü aynısını bende yapıyordum ve telefon kafayı yedi

hatta aynı şey pc ekranlarındada olur durmadan yap yap sonunda o yaptıgın bölgede bi renkleşme olur bir dahada gitmez

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Tmm dostum haklısın pc de öle oluo telefon kafayı yerse ben biterim zaten :D 700 ytL bayıLdım ona .. Zaten ayrıntılı biçimde bilgilendirmiş trampfd  saolasınn ..   ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    niye oluyosu mu var canım benim mıknatıs dediğimiz olgu etrafa manyetik dalgalar fışkıttırır elektronik devrelerde bundan haliyle etkilenir.Özellikle monitör,tv,telefon vsvs

Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 10