Mıknatıs Dokunmatik Tlf. Etkiliyor
-
Beyler u600 var bend dokunmatik tuşalrı var.Mıknatısla telf. değdirmeden 2cm. üstünden geçiriyorum dokunmatiğin ışıkları yanıyor fakat tuşa basmış olmuyosun.(dokunmatik tuşa basınca menüyü seçiyosun veya geri çıkıyor) . Bunun matığı nedir sizce?
-
istersen iyice bi değdir hatta biraz sürttürsen daha iyi etki yapar :D
-
hacı o mıklatısı bide pc nin monütörüne değdirsene telefona yaptığının aynısımı oluyor? yoka; telefonda yanması gereken ışıklarmı yanıyor
-
dokunmatik olmayan telefonada dene istersen maliyeti düşük o telefondada saçmalama belirtileri görürsün. baba bunun mantıgımı olur mıknatıs vb şeler telefon vb şeleri mahfeder :) tam anlatamadım ama idare et.
-
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------
dokunmatik olmayan telefonada dene istersen maliyeti düşük o telefondada saçmalama belirtileri görürsün. baba bunun mantıgımı olur mıknatıs vb şeler telefon vb şeleri mahfeder :) tam anlatamadım ama idare et.
-----------------------------(''mıknatıs vb şeler telefon vb şeleri mahfeder '') Nieki işde bend onu merak ediorum ..?
-
lap topların taç petine ne yapar asıl ben ınu merank ediyom :D
-
U600 Modelinde yapısal olarak cihazın kızağının açık olup olmaması, üst kızaktaki mıknatısın alt kasadan algılanması ile sağlanır. Üst kızakta sabit bir mıknatıs bulunur, alt kasada da algılayıcı olarak manyetik bir röle vardır.
Dışarıdan herhangi bir mıknatıs telefona yaklaştırıldığında algılayıcı etkilenir ve cihaz, kızağın açılıp kapandığını sanabilir, normaldir, %90 kızaklı telefonlarda bu şekildedir. Dokunmatik tuşlar ile bir alakası yoktur.
-
Dostum benden sana tavsiye bence bi daha yapma derim
cünkü aynısını bende yapıyordum ve telefon kafayı yedi
hatta aynı şey pc ekranlarındada olur durmadan yap yap sonunda o yaptıgın bölgede bi renkleşme olur bir dahada gitmez
-
Tmm dostum haklısın pc de öle oluo telefon kafayı yerse ben biterim zaten :D 700 ytL bayıLdım ona .. Zaten ayrıntılı biçimde bilgilendirmiş trampfd saolasınn .. ;)
-
niye oluyosu mu var canım benim mıknatıs dediğimiz olgu etrafa manyetik dalgalar fışkıttırır elektronik devrelerde bundan haliyle etkilenir.Özellikle monitör,tv,telefon vsvs
