Mıknatıs Nereden Bulabilirim
-
arkadaşlar bana mıknatıs lazım ama öle yok hoparlör kır cart yap curt yap öle değil
çok güçlü olacak ve istediğim şekillerde oloacak yani kısacası mıknatıs satan yer nerede bulabilirim(üsküdar kadıköy emin önü vsvvsvs)
-
eline bir demir istediğin kadar sonra bir de mıknatıs al aynı kutbunu sabaha kadar sür demire aralıksız (belki daha önce de olur) mıknatıs olur al sana mıknatıs yalnız geçici olaraktan :d
-
onu bende biliyorum benim istedğin güçlü mıknatıs şeye kalkıştım elektro mıknatıs yapmaya uğraşılmaz onunla sar sar sar olmuyor
-
gel izmire bnm küpenin mıknatısını vereyim
-
harddiskin içinde sağlam bi mıknatıs var onu al :D
parala hardiski
-
xdabbex bunu yazdı:
-----------------------------
gel izmire bnm küpenin mıknatısını vereyim
-----------------------------adam espri yapmış burda kaçırmışsınız.
-
var böyle çok güçlü mıknatıslar efsane avcılarında kredi, kartı bozmak için kullanmışlardı.
kulak memesi büyüklüğünde olanı 30 kilo falan taşıyor.ama istediğin şekilde nasıl bulacaksın onu bilemem. bir de istediğin şekil nedir ki?:D
-
istediğin şekil nedirki? çok seçeneğin olacağını sanmıyorum en iyi çözüm şekil için Ekeltromıknatıs yapmak ..Sanayide bi bobin saran adam a gidiceksin parayı bayılıp istediğin şekilde güçte alıcaksın ..
-
elektro mıknatıs sarmak için kendim bir mekanizma geliştirecem elektromıknatıs için farklı bir projem var(demiri havada tutmak gibi) bana halka şeklinde ve böle bir mıknatıs lazım
http://img519.imageshack.us/img519/6866/beadswithdime300vs9.jpg
-
güclü mıknatıs ıstıyosan neodyum mıknatısı kullancan bıraz bulmakz zor olabilir nette bulabilirsin nsaırım ama delılı turden bır mıknatıs olatak bulman bıraz zor olabilir ama neodyum cok guclu bır manyetık alana sahıptır onu soylıyebılırım
-
u mıknatıslarıda baya taşaklı ama hocalara filan satıyolar sadece