folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mikrofon Alıcam Önerileriniz

Mikrofon Alıcam Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    Hocalar 2 mic değiştirdim sesim hepsinde cızırtılı uğultulu.Arkadaşta denedim mic'i ses net gelmiyor.Sizce nasıl mikrofon alayım kulaklıkla birleşik olanlardan mı? masaüstü mic dediklerinden mi ? yaka mic'i falan mı ? Sesimin cızırtısız uğultusuz gitmesini istiyorum. Mic'i alırken nelere dikkat etmem gerekir. Bazı zamanlar kendi çapımda kayıtlar alırken sorun çıkartıyor bi yardımcı olsanız.. Ucuz yollu bişeyler arıyorum öğrenci adamız D:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    upup
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

headphone dedikleri kulaklık+mikrofon olanlar var onlar güzel ben onlardan kullanıyorum memnunum.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

skype sertifikalı logitech ler var teknosada 20 tl yanılmıyorsam fiyatı onu almanı öneririm..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Hiçbir mikrofondan doğrudan bilgisayara girerek ciddi kayıtlar alamazsın. Bir ön güçlendirici (preamp) kullanırsan, mikrofonunun sinyal seviyesine uygun olarak sesi önce gürültüsüz olarak güçlendirir, daha sonra preamp in çıkışından da bilgisayarına girersen çok daha kaliteli kayıt alma imkanın olur. Preamp olarak şunu kullanabilirsin: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6022&gid=1754

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------

Hiçbir mikrofondan doğrudan bilgisayara girerek ciddi kayıtlar alamazsın. Bir ön güçlendirici (preamp) kullanırsan, mikrofonunun sinyal seviyesine uygun olarak sesi önce gürültüsüz olarak güçlendirir, daha sonra preamp in çıkışından da bilgisayarına girersen çok daha kaliteli kayıt alma imkanın olur. Preamp olarak şunu kullanabilirsin: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6022&gid=1754

kayıt yapmıcak msn görüşmesi sadece sanırım.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bende alıcam mikrafon peki pc de amtör şarkılar söylemek için nasıl birşey önerirsiniz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

bende alıcam mikrafon peki pc de amtör şarkılar söylemek için nasıl birşey önerirsiniz?

tam üstüne başmışsın hocam amatör müzik için bişeyler arıyorum.Anlatamadım Derdimi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Le6aL bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

tam üstüne başmışsın hocam amatör müzik için bişeyler arıyorum.Anlatamadım Derdimi..

ah hiphoplife.com.tr açık olaydı :| öyle ucuz aletler değil çokta pahalı değilde prof istemedikten sonra, kaliteli bi sound tutabilmek mic aldıktan sonra mixerde almak lazım yanında birnevi homestudio hesabı olcak çünkü, bizde samson c01 var çokta kaliteli değil ama iş yapıyo bişeyler yapabiliyoruz

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    up
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Sennheiser al

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 2272 Toplam Mesaj: 13