Mikrofon Alıcam Önerileriniz
-
Hocalar 2 mic değiştirdim sesim hepsinde cızırtılı uğultulu.Arkadaşta denedim mic'i ses net gelmiyor.Sizce nasıl mikrofon alayım kulaklıkla birleşik olanlardan mı? masaüstü mic dediklerinden mi ? yaka mic'i falan mı ? Sesimin cızırtısız uğultusuz gitmesini istiyorum. Mic'i alırken nelere dikkat etmem gerekir. Bazı zamanlar kendi çapımda kayıtlar alırken sorun çıkartıyor bi yardımcı olsanız.. Ucuz yollu bişeyler arıyorum öğrenci adamız D:
-
upup
-
headphone dedikleri kulaklık+mikrofon olanlar var onlar güzel ben onlardan kullanıyorum memnunum.
-
skype sertifikalı logitech ler var teknosada 20 tl yanılmıyorsam fiyatı onu almanı öneririm..
-
Hiçbir mikrofondan doğrudan bilgisayara girerek ciddi kayıtlar alamazsın. Bir ön güçlendirici (preamp) kullanırsan, mikrofonunun sinyal seviyesine uygun olarak sesi önce gürültüsüz olarak güçlendirir, daha sonra preamp in çıkışından da bilgisayarına girersen çok daha kaliteli kayıt alma imkanın olur. Preamp olarak şunu kullanabilirsin: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6022&gid=1754
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Hiçbir mikrofondan doğrudan bilgisayara girerek ciddi kayıtlar alamazsın. Bir ön güçlendirici (preamp) kullanırsan, mikrofonunun sinyal seviyesine uygun olarak sesi önce gürültüsüz olarak güçlendirir, daha sonra preamp in çıkışından da bilgisayarına girersen çok daha kaliteli kayıt alma imkanın olur. Preamp olarak şunu kullanabilirsin: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6022&gid=1754
-----------------------------kayıt yapmıcak msn görüşmesi sadece sanırım.
-
bende alıcam mikrafon peki pc de amtör şarkılar söylemek için nasıl birşey önerirsiniz?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------bende alıcam mikrafon peki pc de amtör şarkılar söylemek için nasıl birşey önerirsiniz?
tam üstüne başmışsın hocam amatör müzik için bişeyler arıyorum.Anlatamadım Derdimi.. -
Le6aL bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
bende alıcam mikrafon peki pc de amtör şarkılar söylemek için nasıl birşey önerirsiniz?
tam üstüne başmışsın hocam amatör müzik için bişeyler arıyorum.Anlatamadım Derdimi..
-----------------------------ah hiphoplife.com.tr açık olaydı :| öyle ucuz aletler değil çokta pahalı değilde prof istemedikten sonra, kaliteli bi sound tutabilmek mic aldıktan sonra mixerde almak lazım yanında birnevi homestudio hesabı olcak çünkü, bizde samson c01 var çokta kaliteli değil ama iş yapıyo bişeyler yapabiliyoruz
-
up
-
Sennheiser al