Mikrofonu Bilgisayara Tanıtamıyorum
-
Elimde minik bi mikrofon var,internet kafeden 4 liraya aldım ufacık bişiy.Takıyorum ses kartına bi türlü ses gelmiyo.Kasanın önündeki giriş işe yaramıyo,arkadan ses kartına bağlıyorum hoparlör olarak fln görüyo.Tüm girişleri denedim bi türlü ses gitmiyo.Bu mikrofondamı bi sorun var yoksa makinadamı anlayamadım :/
-
nasıl hoparlö olarak görüo :D yanlış yere takıyorsundur kardeşim
artı sen makinenin görüp görmediğine nasıl karar verdin onu anlamadım MSN' de yada herhangi bir ses kayıt programında deneme yaptın mı ?
-
ayrıca ses kontrollerinden mikrofonun sesini açmayı denedin mi? vistada olay xpden daha farklı eğer mikrofonu açmak istiyorsan bir takım ayarlar yapman gerekli...
xpde sağ alt taraftaki ses denetimlerine girmen gerekli...
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------nasıl hoparlö olarak görüo :D yanlış yere takıyorsundur kardeşim
artı sen makinenin görüp görmediğine nasıl karar verdin onu anlamadım MSN' de yada herhangi bir ses kayıt programında deneme yaptın mı ?
-----------------------------"Tüm girişleri denedim bi türlü ses gitmiyo." :D ayrıca acoustica mixcraft,cool edit pro 2,windowsun ses kaydedicisi 3ündede denedim ses gelmedi
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca ses kontrollerinden mikrofonun sesini açmayı denedin mi? vistada olay xpden daha farklı eğer mikrofonu açmak istiyorsan bir takım ayarlar yapman gerekli...
xpde sağ alt taraftaki ses denetimlerine girmen gerekli...
-----------------------------ses denetimlerine flnda girdim.Arkadaşlarla evde kayıt falan aldık daha önce başka mikrofonlarla fln. dos_attach sağolsun geçen sene baya şey göstermişti :) denedim herşeyi ama bi türlü ses gelmedi
-
PC ses kartının ne olduğunu söyleye bilirmisin acaba ? mikrofon Jakının çalışıp çalışmadığını anlayalım
yeni nesil ses kartlarının hepsinde war nerdeyse bir jak taktığında uyarı gelir sağdan sağdan :)
şu girişe bu girişe bşy takıldı die eğer uyarı normalde geliyorda bunda gelmiyorsa senin mik de sorun war
artı olarak eğer kasanın içinden bağlaya bilirsen ön leri bağla anakart uzerine saten kablo ve giriş yerleri belli heryere olmaz bilgin warsa yaparsın taktıktan sonra birde ön de dene
-
Ses kartının markasını bilmiyorum anakartın kutusundan çıkmıştı abit an8-v anakart.Uyarı gelmiyoda "abit audio eq" açılıyo.açılan pencerede gösteriyo zaten yanlış bağladın diye.aslında sorun tam olarak görmemesi değilde farklı görmesi
-
Konu up. Yokmu şu konuda bi çözümü olan :/
-

bunu bi dene
-
Onuda denemiştim işe yaramıyo
Edit:resminide koyayım belki daha iyi olur :)
http://img150.imageshack.us/img150/5013/grnt014t.jpg
-
hocam herşeyi düzgün yaptın dimi zaten yapıcağınşey mikrofonu takıp başka hiçbirşey yapmadan donatılardaki ses kaydedicisini açmak
edit:pardonya tüm cevapları okumadan yazmıştım