Mikroişlemci Ödevim
-
uchak pic dediya ona kızdım ama saygımdan bişe demiyorum erkekse gelsin dışarda sanal alemde konuşmak kolay gel lan karagümrüğe sor beni herkeze...
abi sana gelince hoca ne ödev vermiş bende elektronik okuyorum ben böle hocaların taa a.q
-
:),,,
Bencede ama hoca bana bayağı güveniyo adam benim ilerde hacker olmamı falan bekliyo heralde ama...... neyse yaw yardımlara açığım gece gündüz 24 saat
-
ulan kimlerle ugrasıyoruz!!! pic (PIC) bi mikroişlemcidir. microchip endüstri tarafından yapılmıştır ve geliştirilmektedir!! dangalaklık edipte kıcınızla anlamayın once bi bilgi sahibi olun adamı dinden imandan cıkarmayın!!!!!! asm de bu işlemcinin assembly kodlarıdır derlendikten sonra işlemcinin içine atılırr!!!
uulan herneyse.......
------------------------------------------------
bu arada yerim karagümrüğü sen alkollü bi trakyalıya hiç denk gelmemişin belli!!!!!
-
uchak bunu yazdı:
ulan kimlerle ugrasıyoruz!!! pic (PIC) bi mikroişlemcidir. adamı dinden imandan cıkarmayın
BLUEVEAN SENİN TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AMMINAH KOYAYIM BEN KENDİ ÇABALRIMLA
Muhahahahahahahahahahha -
bluevean bunu yazdı:
uchak bize küfür ediyor biz alttamı kalcaz sanki keyfimizden küfür ediyoz a.q
ulan mal! "pic" bi microcontrolor çeşididir sen ne alınıyon bizikim bilmiyon mikrodan çakmıyon ne bu konuya mesaj yazmaya çalışıyon Programmed Integrated Controlor olması lazım açılımının -
böyle adamları almayın buraya ya. adam pic i piç diye anladı ne diyeyim :)
-
uchak bunu yazdı:
ulan kimlerle ugrasıyoruz!!! pic (PIC) bi mikroişlemcidir. adamı dinden imandan cıkarmayın
yalandunya
BLUEVEAN SENİN TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AMMINAH KOYAYIM BEN KENDİ ÇABALRIMLA
Muhahahahahahahahahahha---------------------
tamam arkadaşlar kusura kalmayın yalandunya senin ananı bellerim it dölü
-
trakyanında a.q seninde
-
eh be abiler savaş alanına çevirdiniz şurayı yapmayın etmeyin. Abiler bi konuda yardım istemiştim sizde maaşallah:) neyse yaw inşallah derdimi anlatabilmişimdir benim sorunum bööleee bişey
-
bluevean bunu yazdı:
trakyanında a.q seninde
tekirdaga gel abi ben geldim die mesaj at sadece bak ben seni kaça ayırıyom!!!!
sidikli totos yazma baska mesaj ileri zeka gerisi.