Mikroskop Nerde Bulabilirm
-
S.a arkadaşlar bu sıra acaip bu işe sardım:D söle bütceye uygun 100-150 ytl arasında aatör mikroskop bulabilirmiyim yada bulursam nerde bulurum?
-
geçen real de gördüm dediğin gibi 100-150 fln hipermarketlere kadar gelmiş. artık bende özendim alcaktım ama daha gerekli alcak şeylerim var.. ona kadar bilgisayara bi ram fln alır takarım
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------
geçen real de gördüm dediğin gibi 100-150 fln hipermarketlere kadar gelmiş. artık bende özendim alcaktım ama daha gerekli alcak şeylerim var.. ona kadar bilgisayara bi ram fln alır takarım
Hadi yaaaaa burlardada varmıdır acaba bn eminönünü flan orda bulurum die dşündüm ama pahalımıdır ucuzmudur bilemem:S -
Paradox21 bunu yazdı:
Dessas bunu yazdı:
Hadi yaaaaa burlardada varmıdır acaba bn eminönünü flan orda bulurum die dşündüm ama pahalımıdır ucuzmudur bilemem:S
eminönünde bulursun hatta yeni caminin arkasında var böyle sey satanlar ama fiyatını bilmiyorum bide eminönü oldugucu icin pahali olabilir. -
-
parayı bulursam alacağım 5 şey: mikroskop.teleskop,su altı kamerası. 3478578943 çekirdekli işlemcili bi laptop ve güneş-rüzgar enerjisinden ceyran üreten zavazingo
bide deniz keanarı bi köyde organik tarla
-
hocam oyuncak olanı var yeminle 1200 x i var bakacağın şey domuz gribi olmayacağı için oyuncak al bence :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------hocam oyuncak olanı var yeminle 1200 x i var bakacağın şey domuz gribi olmayacağı için oyuncak al bence :D
yok hocam:D:D virüsleri bakterileri göriyim ytr:D -
Up......:)
-
Hoca direk mikroskop tablasına bişiler koyup sonrasında o koyduğun şeyde hiçbirşey göremeyeceğini bunun için çeşitli histokimyasal boyamalar yapman gerektiğini biliyorsun dimi? Bakteri görmek istiyorsun bide değil mi ? :D ( gram boyama yöntemi ) ben sana anahtar kelimeni verdim geri kalanı google amcaya sor...
hadi kolay gelsin...
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------parayı bulursam alacağım 5 şey: mikroskop.teleskop,su altı kamerası. 3478578943 çekirdekli işlemcili bi laptop ve güneş-rüzgar enerjisinden ceyran üreten zavazingo
bide deniz keanarı bi köyde organik tarla
Bence gerek yok su altı kamerayı koy bi kavanoza telefonu at suya. mükemmel net oluyor. geçen pet şişeyi kesip yaptık o bile mükemmeldi.