folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mikroskop Nerde Bulabilirm

Mikroskop Nerde Bulabilirm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    S.a arkadaşlar bu sıra acaip bu işe sardım:D söle bütceye uygun 100-150 ytl arasında aatör mikroskop bulabilirmiyim yada bulursam nerde bulurum?

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek
    geçen real de gördüm dediğin gibi 100-150 fln hipermarketlere kadar gelmiş. artık bende özendim alcaktım ama daha gerekli alcak şeylerim var.. ona kadar bilgisayara bi ram fln alır takarım

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    Dessas bunu yazdı:
    -----------------------------
    geçen real de gördüm dediğin gibi 100-150 fln hipermarketlere kadar gelmiş. artık bende özendim alcaktım ama daha gerekli alcak şeylerim var.. ona kadar bilgisayara bi ram fln alır takarım
    Hadi yaaaaa burlardada varmıdır acaba bn eminönünü flan orda bulurum die dşündüm ama pahalımıdır ucuzmudur bilemem:S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Paradox21 bunu yazdı:
    Dessas bunu yazdı:
    Hadi yaaaaa burlardada varmıdır acaba bn eminönünü flan orda bulurum die dşündüm ama pahalımıdır ucuzmudur bilemem:S

eminönünde bulursun hatta yeni caminin arkasında var böyle sey satanlar ama fiyatını bilmiyorum bide eminönü oldugucu icin pahali olabilir.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek

parayı bulursam alacağım 5 şey: mikroskop.teleskop,su altı kamerası. 3478578943 çekirdekli işlemcili bi laptop ve güneş-rüzgar enerjisinden ceyran üreten zavazingo

bide deniz keanarı bi  köyde organik tarla

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam oyuncak olanı var yeminle 1200 x i var bakacağın şey domuz gribi olmayacağı için oyuncak al bence :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı:

hocam oyuncak olanı var yeminle 1200 x i var bakacağın şey domuz gribi olmayacağı için oyuncak al bence :D

yok hocam:D:D virüsleri bakterileri göriyim ytr:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    Up......:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Hoca direk mikroskop tablasına bişiler koyup sonrasında o koyduğun şeyde hiçbirşey göremeyeceğini bunun için çeşitli histokimyasal boyamalar yapman gerektiğini biliyorsun dimi? Bakteri görmek istiyorsun bide değil mi ? :D ( gram boyama yöntemi ) ben sana anahtar kelimeni verdim geri kalanı google amcaya sor...

hadi kolay gelsin...

Solak Cerrah
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Dessas bunu yazdı:

parayı bulursam alacağım 5 şey: mikroskop.teleskop,su altı kamerası. 3478578943 çekirdekli işlemcili bi laptop ve güneş-rüzgar enerjisinden ceyran üreten zavazingo

bide deniz keanarı bi  köyde organik tarla

Bence gerek yok su altı kamerayı koy bi kavanoza telefonu at suya. mükemmel net oluyor. geçen pet şişeyi kesip yaptık o bile mükemmeldi.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 5871 Toplam Mesaj: 26