Milleni Kullanan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Https bunu yazdı

netgalaksinin 35 liraya paketi vardı 3-5 ay önce, o bile zam bindirmiş.

bu iss'ler bizi fena dürtüyor. 

30 lira zaten Telekom port parası alıyor kafadan. Maliyetini kurtarmıyordu Netgalaksi. O fiyatlara satarak nasıl kar ediyorlardı bende anlamıyordum en sonunda patladı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Yarın süperonline ı kapattırıp kablonete geçiyoruz inşallah

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Millenicom kullanıyorum 35  MBPS e kadar paketini Çok memnunum. 

Referans Numaram : F7CFBE1F

Hocam kablonda sorun olabilir bir kaç Speedtest Yapıp atarmısın bana emin olalım 

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Hocam kablonda sorun olabilir bir kaç Speedtest Yapıp atarmısın bana emin olalım 

yanlış alıntı yaptın heralde hocam?

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Yok hocam doğru :)) up değerin şuan 6 olmalı min 4 up almalısın eğer anlık kullanımın yoksa sorun var demektir

Memento Mori
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Beyler milleni'den uzak durun, 20 gündür bi ping sorunumu çözemedi, yarın ttnet'e geçiş yapıyorum.

Bunların vereceği internetin taa anasını avradını sikeyim, 1 aydır kanser oldum adamlara dert anlatmaktan.

Ping sizden kaynaklanıyor diyorlar, bütün tesisatı değiştirdim günün belirli saatlerinde ping ebesinin örekesine çıkıyor, adamlar hala sorun sizde diyor.

Ne varsa ttnet'te var, en azından çok zorlayınca evine ekip yollayıp seni ikna ediyorlar, yada sorunu çözüyorlar.

Bunlarda daha 1 aydır hergün günde 10 sefer aramama rağmen daha bir tane ekip göremedim.

Daha fazla dayanamayıp, ttnet bağlatıyorum yarın.

tI0yaK

Buyrun aldığım hız bu, 100 megabit olan paketini kullanıyorum.

CEO tarafından 23/Haz/20 16:29 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Yok hocam doğru :)) up değerin şuan 6 olmalı min 4 up almalısın eğer anlık kullanımın yoksa sorun var demektir

Bunu steam den indirme yaparken çektim hocam :D yazıp belirtmeliydim. SpeedTest değerlerini göstermiyor yani. Normal şartlarda upload ım 2.5 ve üzeri oluyor genelde. Orda vurgulamak istediğim aslında bak 35.4 e vurmuş %100+  vaadedilen interneti veriyorlar demek içindi :D

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Beyler milleni'den uzak durun, 20 gündür bi ping sorunumu çözemedi, yarın ttnet'e geçiş yapıyorum.

Bunların vereceği internetin taa anasını avradını sikeyim, 1 aydır kanser oldum adamlara dert anlatmaktan.

Ping sizden kaynaklanıyor diyorlar, bütün tesisatı değiştirdim günün belirli saatlerinde ping ebesinin örekesine çıkıyor, adamlar hala sorun sizde diyor.

Ne varsa ttnet'te var, en azından çok zorlayınca evine ekip yollayıp seni ikna ediyorlar, yada sorunu çözüyorlar.

Bunlarda daha 1 aydır hergün günde 10 sefer aramama rağmen daha bir tane ekip göremedim.

İnternetini iptal et, sonra tekrardan abonelik iste ekip gelip modem kuracak vs işleri olacak orda gelen adama düzeltin mq de. En azından taahhüt verip tt a düzülmezsin. 

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

tI0yaK

Haydaa, az önce türknet hizmetleri sonlandırdı, milleni de telefonu aktif etmiş internetin aktif olmasını bekliyorum :D

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Haydaa, az önce türknet hizmetleri sonlandırdı, milleni de telefonu aktif etmiş internetin aktif olmasını bekliyorum :D

Şimdi hacım durum şöyle oluyor, bu ttnet götleri kendi müşterilerine özet networkten hizmet verdiği için sorun çıkmıyor genelde.

Ama bu milleni tarafında ve diğer ISS'lerde 3. sınıf networkten hizmet aldığımız için sorunsuz kullanma ihtimalimiz çok düşük. 

Ttnet'ten daha düşük fiyat vermelerinin sebebini de buna bağlıyorum ben.

Nerden biliyorsun diye soracak olursan, müşteri temsilcisi bla bla networkünden hizmet alacağınız için sizdeki modemi değiştirmemiz gerekiyor. Bu networkten sadece türk telekom müşterileri hizmet alabiliyor dedi.

Daha önce de superonline'da aynı problemi yaşamıştım, 3 mb down. zar zor aldığım yerde, ttnet'e geçince 25 mb rahat rahat alıyordum ve hiçbir problem yaşamamıştım 2 sene boyunca.

Sonuç olarak daha fazla para verip, 35 megabit'e düşürmüş oldum internet hızımı. Hepsinin amına at koysun ne diyim.

Senden aldığım 1 ay beleş internet olayı da yalan oldu :D

Toplam Hit: 5938 Toplam Mesaj: 56
gg hg türknet millenicom