Millet Cs 1.6 Oynayalım Tariqatça Ne Dersiniz ?
-
buna benzer clan kuralım seklinde bir baslık geçmişti ama pek fazla onemsenmedi bende açayım tekrar :)) ne dersiniz cs 1.6 oynayalım internet üzerinden ? normal bir serverda 512 bağlantı ile 100 ping alıyor buda oynanabilir düzeyde. ilgili arkadaşlar hızlı ve iyi bir server bulursa oynayabiliriz ??
-
bizim babamızın p4 ü yok olm :D celeronla kasar o cs :D
-
Yapalım, oynayalım, eğlenelim, yenilelim, ağlaya ağlaya serverdan uzaklaşalım
-
ibne download bittimi bittiyse cd ye çek gelince verirsin bana yada direk link varsa ver a.q sıkıtı bastı adsl ye boşuna para gidio kaçgündür download yapmıo verde indirek link... :)
-
ya olm steam accountu gerek girebilmen için o da bende yok arkadaşlardan otlanıyorum bulursam sana haber veririm indirirsin
-
bence herkez hamachi yüklesin pc sine ağ kuralım ondan sonra artık counter mı oynarız zeybekmi oynarız
hamachi 500kb mı öle bişi kullanımı çok kolay pc yi açtığında direk bağlanıyo sorunsuz çalışıyo
-
a4tech ben kendime guvenıyorum server bulmak zor işte a.q kendimi one surecem ama benım pc kaldırmaz...
-
Valla ben varim benım pc de counter var ama 1.6 değil :) siz linkleri atın neler gerekli :) cekelım oynuyalım :) benım pc yeter herhalde p4.3.0 512 ram yetermi abiler. ;)
-
bende bende
bende katılırım artık kasa kasa oynarım benimkide p3 real kurd kardeşle aynı kaderi paylaşıyoz a.q yaaw
-
lan fikirin babası benim a4tech öreklenior php değil olm bu :D
-
okey .santrac. tavla . dama şöyle babadan kalma oyunlar oynıyalım yaw
Toplam Hit: 3590 Toplam Mesaj: 20