folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Millet Karneler Nasıl?

Millet Karneler Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    milletin karnelere bak a.q. bide benim yukarıdaki karneye kafayı yiyecem a.q.

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

memo haklısın kardeşim sapına kadar katılıyorum yaw

a.g. ikinci bölümde eklendi bızım hocalar ünüverste kitaplarından türev integrall çalışmaya başaladı faso füso takdır falan oss onemlı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

mat:4

fizik:5

biyoloji:5

iingilizce:4

coğrafya:3(haksızlık yaw:(

almanca:4

kimya:4

beden:4

musiki:5

sağlık:5

fena deel yaw:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

ir2 bunu yazdı:

zamaında bende karne alıodum ama hiç böle güzel bi karnem olmadı 1-0-1-1-1-0-1-0 tam coder karnesi :) 2 lik düzende :)

2 lik düzen dedin de aklıma geldi. kaç yıl oldu la karne almayalı.. ben en son 4 yıl once yazılı olduğumu hatırlıyorum :):):)

AMA ÖNEMLİ OLAN TARİKAT KARNESİDİR

coding - 5

cracking - 5

hacking - 5

deface - 5

fake - 5

server hack - 5

network - 5

c+ - 5

delphi - 5

bi tane dersini unutmuşsun en önemli dersini :D

Boş Laf 100 m.q : )

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Walla BaBaCaN seninkide düpe düz terbiyesilik, öğrenci adama karne sorulur mu mina kyimm...

Neyse gel gelelim benim karneye şimdi hangisini söyleyeyim, okuldan aldığımımı yoqsa kendi doldurduğum karneyi mi! okuldan aldığımı sölersem durduk yere içimiz kararır en iyisi kendi dodurduğumdan bahsedeyim.. 

Len şu kadar söleyeyim kendi karne mi dolduruyorum,, kendime 1-2 tane olsun 5 vermeye korkuyorum.. çünkü hiç inandırıcı olmuyo mina kyimm kendim doldurmama rağmen dönem ortalaması 3 civarı bişi mina kyimm.. okuldan aldığıma bakarsak son sınıfta çakıyom ama devlet baba hersene elimizden tutuyo sağolsun ,geçen sene 9 zayıf ve sınırsız devamsızlıktan kaldım diyodum, devlet baba affetmiş sonradan öğrendim...                                                 SaYGıLaR mina kyimm...

Bu gidişle ya hacker yada matbaacı olacam mina kyimm, hersene karne yaptığımdan dolayı işi çaktım az-çok

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    Ne sn sor ne bn söyleyeyim a.q  bilgisayarcı 4 wermş bnde msnini  patlattım    okulun bilgisayarlarına girmek  istiorm  yardımcı olrmusunuz???    bilgisayar hojasına kıl oluorm kitledim kendimi birileri yardımcı olsn lütfeeen bilgisayarcının bilgisayarına trojan soktum ama bilgisayara tam yetki girmek istiorm  bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaslr için msn>merttayan201@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    waybee  zamanında  bende  alırdım.......   ulan 13  okudum  matematıkle geometrının bırgun   2 düştüğünu görmedim  hep  1   yada  0  a.q 

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

a.k bu işin ya benimde 4 tane zayıf var

zayıflar:matematil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neonazi
    neonazi's avatar
    Erkek

karne iyi selamı var

ACIMAK EN BÜYÜK GÜNAHTIR....... (sana acımak gunah hakkaten konunun yerını degıstır dedım degıstırecegın yerde yorum yaptın, bide kalkmışsın millete çeşitli hayvanların isimleriyle hitap etmişsin keyfime göre banladım demiyorum forumda kirlilik yarattığın için banladım diyorum)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

nickimyok bunu yazdı:

ne güsel yazıonuz lan hiç lise karnem olmadı direk tastikname aldım karne almadan:)

yaw ne kadar acıklı konuştun be ya Ben sana karne werem gel..

Msnden engelleme : 100

Abazalık :                100

Ksk saldırı              0

sınıfta  kaldın be :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 11115 Toplam Mesaj: 68