Millet Karneler Nasıl?
-
milletin karnelere bak a.q. bide benim yukarıdaki karneye kafayı yiyecem a.q.
-
memo haklısın kardeşim sapına kadar katılıyorum yaw
a.g. ikinci bölümde eklendi bızım hocalar ünüverste kitaplarından türev integrall çalışmaya başaladı faso füso takdır falan oss onemlı
-
mat:4
fizik:5
biyoloji:5
iingilizce:4
coğrafya:3(haksızlık yaw:(
almanca:4
kimya:4
beden:4
musiki:5
sağlık:5
fena deel yaw:D
-
doguhan bunu yazdı:
ir2 bunu yazdı:
zamaında bende karne alıodum ama hiç böle güzel bi karnem olmadı 1-0-1-1-1-0-1-0 tam coder karnesi :) 2 lik düzende :)
2 lik düzen dedin de aklıma geldi. kaç yıl oldu la karne almayalı.. ben en son 4 yıl once yazılı olduğumu hatırlıyorum :):):)AMA ÖNEMLİ OLAN TARİKAT KARNESİDİR
coding - 5
cracking - 5
hacking - 5
deface - 5
fake - 5
server hack - 5
network - 5
c+ - 5
delphi - 5
bi tane dersini unutmuşsun en önemli dersini :DBoş Laf 100 m.q : )
-
Walla BaBaCaN seninkide düpe düz terbiyesilik, öğrenci adama karne sorulur mu mina kyimm...
Neyse gel gelelim benim karneye şimdi hangisini söyleyeyim, okuldan aldığımımı yoqsa kendi doldurduğum karneyi mi! okuldan aldığımı sölersem durduk yere içimiz kararır en iyisi kendi dodurduğumdan bahsedeyim..
Len şu kadar söleyeyim kendi karne mi dolduruyorum,, kendime 1-2 tane olsun 5 vermeye korkuyorum.. çünkü hiç inandırıcı olmuyo mina kyimm kendim doldurmama rağmen dönem ortalaması 3 civarı bişi mina kyimm.. okuldan aldığıma bakarsak son sınıfta çakıyom ama devlet baba hersene elimizden tutuyo sağolsun ,geçen sene 9 zayıf ve sınırsız devamsızlıktan kaldım diyodum, devlet baba affetmiş sonradan öğrendim... SaYGıLaR mina kyimm...
Bu gidişle ya hacker yada matbaacı olacam mina kyimm, hersene karne yaptığımdan dolayı işi çaktım az-çok

-
Ne sn sor ne bn söyleyeyim a.q bilgisayarcı 4 wermş bnde msnini patlattım
okulun bilgisayarlarına girmek istiorm yardımcı olrmusunuz???
bilgisayar hojasına kıl oluorm kitledim kendimi birileri yardımcı olsn lütfeeen bilgisayarcının bilgisayarına trojan soktum ama bilgisayara tam yetki girmek istiorm bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaslr için msn>merttayan201@hotmail.com
-
waybee zamanında bende alırdım....... ulan 13 okudum matematıkle geometrının bırgun 2 düştüğünu görmedim hep 1 yada 0 a.q
-
a.k bu işin ya benimde 4 tane zayıf var
zayıflar:matematil
-
karne iyi selamı var
-
nickimyok bunu yazdı:
ne güsel yazıonuz lan hiç lise karnem olmadı direk tastikname aldım karne almadan:)yaw ne kadar acıklı konuştun be ya Ben sana karne werem gel..
Msnden engelleme : 100
Abazalık : 100
Ksk saldırı 0
sınıfta kaldın be :D