Millet Marmariste Böyle Rus Kaldırıyor
-

-
ahaha kaldırdık alan rus kaldırdık :D:D
-
17 sene marmariste yaşamış biri olarak şunu söyleyim türkler rus kaldıramaz ruslar türk kaldırır...
-
Rus'u herkes kaldirir, onemli olan oturtmak..:)
-
kaldırmayı biliyolarda indirmeyi biliyolarmı merak ettim şimdi :D
-
bunda ne var basit ki marmariste bunlar önemli olan devamı getirmek oda kolay işi bilcen :|
-
ne biçim rus la bunlar? kıtlıkta gider anca
-
yardırıyorum yakında bende koyarım vıdeoları :D
Ama boyle kaldırmayız biz
-
bu yaz bir haftalığına kemere gitmiştim.ordaki manzarayı görünce bunlar gayet normal geliyor artık.adamlar yolda yürüyen rusa arkadan yanaşarak koluna girip sahile götürdüklerini gördüm.arabanın camından bi el hareketi ile arabaya rus atanı gördüm.ben ruslar kadar zevksiz bi millet görmedim aq.öenmli olan türk kızlarını yada başka ecnebi kızları kaldırmak mesele.vaziyete bakılırsa maymun bile götürebilir rus kızlarını aq.bundan sonra rus kıza önüme uzansa üstüne basar geçerim.kız dediğin biraz elde edilmesi zor olmalı.
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
bu yaz bir haftalığına kemere gitmiştim.ordaki manzarayı görünce bunlar gayet normal geliyor artık.adamlar yolda yürüyen rusa arkadan yanaşarak koluna girip sahile götürdüklerini gördüm.arabanın camından bi el hareketi ile arabaya rus atanı gördüm.ben ruslar kadar zevksiz bi millet görmedim aq.öenmli olan türk kızlarını yada başka ecnebi kızları kaldırmak mesele.vaziyete bakılırsa maymun bile götürebilir rus kızlarını aq.bundan sonra rus kıza önüme uzansa üstüne basar geçerim.kız dediğin biraz elde edilmesi zor olmalı.
-----------------------------