folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Millet Uyanalım Artık Herkes Birbirine Anlatsın

Millet Uyanalım Artık Herkes Birbirine Anlatsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Güzel yapıyo tayyip abi devam etsin  !

5yıl amına koydu ülkenin bir 5 yıl daha verdiniz size az bile aq

Kime sorsam ben akp oy vermedim dedi ama akp %47 oy oranıyla başa nasıl geldi aq

Tayyip baba devam 

Aldımız havada vergi koymadı ona da koyar

Bizi özelleştirir yakında aq 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hollandada 65 yasinda emekli oluyoruz
    -----------------------------

Orda genç nüfus sayısı düşük ama.

Sistem bu.Zamanında tabiri caizse underground ortamlarda cumhuriyete dil uzatanlar şimdi tuğlalarını döşeyip "demokrasi" "%47" diyip duruyorlar.Hayatlarına, fikirlerine altlarındaki sandalye itilerek son verilenlerin belirttiği tehlikeler açığa çıkıyor... Sus lan RIPER ! %47 !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ya şimdi şöyle bişeyde var biz işvereniz ben burda 35 40 yaşını geçen birisini çalıştırmam, ben değil kimse çalıştırmaz kardeşim  genç nufus varken. x kişisi 40 yaşını geçtikten sonra hangi özel sektörde çalışabilecek sorarım hükümete. Beyler sizde düşünün 60 yaşındaki bi dedeyi işe alırmısınız ?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

emeklilik yaşı 65 olacakmış oda primlerimiz sürekli yatırılır ve sürekli çalışırsak. İnsan mantıken düşünür

50 yaşına kadar zor bela k.çının zoruyla çalştn ya sonra ? 50 yaşından sonra nerde çalışcan ben şahsen ne olursa olsun hangi şirketim olursa olsun 50 yaşında ve büyük olanların işle ilişkisini keserim çünki verim alamam. Hadi taş çatlasın 55 yaşına kadar açlıştım oda imkansız zor mucize ama ya sonra 

emeklilik süresini doldurmadım die emekli maaşıda alamıcam yani ne diyim 9 bin gün fazla deilmi bence ya  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

boş işlere harcıcak vaktimiz yok.bu lafı seni dolduranlara ilet ..

Biz ne kahrolsun abd empelyalizmi diye bi tarafını yırtanlar gördük ama Cahil dediğimiz halk bile gülüp geçti onlara:) 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
Toplam Hit: 3619 Toplam Mesaj: 26