Milletvekili Maaşına Zam!
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Maaşlarını bırak aldıkları zamla kaç aile doyar bu memlekette.. Yazık..
-----------------------------Doğru söze ne denir ki
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
BAAL bunu yazdı:
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------devlet memurlarının hepsine zam yapıldı ;)
hemde hem eflasyon + %13 ;)
en düşük memur maaşı temmuzda 900 küsür olcak :C
atatürkten sonra gelen en iyi iktidar bu kabul edin a.q offff offff tamam tatmin olmayın sürekli ileriye bakın ama kötülemeyin
-----------------------------alım gucu aynı oranda duserse manavda kasapta bakkalda çakkalda her bir seyin fiyatı aynı oranda artarsa o maaş 900 degil 90000 olsun ne fayda ihracat arttı diyolar diyolar neye göre kime göre beyaz esyanın %90 nı dıardan al burda montajla tekrar dısarıya sat sonuc ihracat buyudu hadi ya way be ne guzel dunya haydi pembe gözluklari takıp bahcelerde cicek toplayalım yola devam
-----------------------------5 sene önceki zam trafiğiyle şu an 750 ytl olan bi buzdolabını şimdi kaça alabilirdin hoca?
şimdi 500 e bile buzdolabı alıyosun kesene göre. artış değil elektronik ürünlerde sürekli azalış var yalanmı?
-----------------------------yapmayın etmeyin elinizi vicdanınıza koyun alım gucu genel olarak en yenisi en iyisini almakla eşdegerdir kacımızn evinde plazma bilmem kac kare tv var kacmızın evinde son teknoloji buzdolabı bulasık makinasi vs beyaz esya var hee diyeceksin belli konularda belli seyler ucuzladımı evet ucuzladı ama bu bir cok sirketin satılmasıyla elde edilen nakitin piyasayı rahatlatmasıyla ilgili yani ben bir esya mı satsam ne kadar para kazandım diyebilirim birde ucuzlayan beyaz esya genellikle 5-6 bilemedin 4sene öncesi teknolojiye sahip bu yuzden gelişen teknolojininde etkisi var yabancı sermeyanin türkiye de daha etkin rol alması var varda var........
-
Bu adamlar zaten nereye gidip bi şey satın alsalar firmalar bunlara ikram - hediye ediyolar aldıklarını. Bu adam milletvekilidir diye, gözüne hoş görünmek için. Zaten neredeyse hiçbir şeye para harcamıyorlar, çocukları burslu okuyor, daha ne s2me zam istiyorlar anlamıyorum. CHP her şeye muhalefet oluyor ama zam konusu olduğunda bütün meclis aynı şeyleri savunuyor :S Asgari ücrete yaptıkları zamma, emekliye, memura, öğrenci burs ve kredilerine vs yaptıkları zamlara da hiç yoktan iyidir demek lazım o zaman :S
-
ismail YK dan allah belanı versin adlı parçayı bu ülkede 435 ytl maaşla çalışan işçilerden vekillere armağan ediyoruz.
-
Neden...Neden...Neden....? bizi temsil ettikleri icin mi? oldu a.q benim yerime bizim yerimize onlar yesin parayiii...
-
büyükbaşlarımız çok yoruluyor hortumlarken ee haklarını alsınlar fazlasıyla değil mi?
-
Acınacak bir durum..
-
Benim için hadi o parayı bırak o paradan DTP nin alması asıl beni üzen resmen teroristler bizim vergilerle maaş alıp bize kurşun sıkıyo.!
-
Blackplus bunu yazdı:
ismail YK dan allah belanı versin adlı parçayı bu ülkede 435 ytl maaşla çalışan işçilerden vekillere armağan ediyoruz.
-----------------------------aynen katılıyorum süper yorum Allah belanızı versin :@
şeytan kullan diyor yine şu avatarı :|
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------devlet memurlarının hepsine zam yapıldı ;)
hemde hem eflasyon + %13 ;)
en düşük memur maaşı temmuzda 900 küsür olcak :C
atatürkten sonra gelen en iyi iktidar bu kabul edin a.q offff offff tamam tatmin olmayın sürekli ileriye bakın ama kötülemeyin
la de get