folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milli Bayramlarda Öğrenci Geçitlerine Hayır..!!!

Milli Bayramlarda Öğrenci Geçitlerine Hayır..!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bu konuda haklılar... kutlansın ama ögrencileri alet etmesinler su kutlamalara

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu konuda haklılar... kutlansın ama ögrencileri alet etmesinler su kutlamalara
    -----------------------------
    aynen katılıyorum

bnm dız kayması var ve azıcık yurumekten baska her turlu aktıvıte yasak.Acayip ağrı yapıyor. 19 mayısta geldi bklm ne olacak...

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öğrencileri geçitlerde yürüyüş için kullanacaklarına onları eğlendirsinler sonuçta 19 Mayıs,23 Nisan vs. öğrencilerin,gençlerin,çocukların bayramı...

Alsınlar bir geziye götürsünler Anıtkabire yada nevşehire götürsünler ne bilim gezdirsinler bayramı bayram gibi yaşatsınlar.

Okulları tatil edip çocukları yürütmekle olmaz bence'de bu iş.Sonuçta Gençlerin,çocukların yani öğrencilerin bayramı..Gönüllerince eğlendirsinler beleş sinema bileti versinler ama günün anlam ve önemine uygun bir film olsun.Şahsi görüşüm bu yönde...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben hatirliyorum 23 nisan larin heyecanini okul zamani uykudan kalkamayan ben bayram sabahlarinda en erken ben kalkardim,

eger toren kitasina katilamamissam bir burukluk olurdu icimde, evdekilerini uyandirir bayram yerine toren yerine veya stada gidebilmek icin yalvarirdim.

eskiden o torenlere katilmak izlemek bir ritueldi.

oyle bir egitim sistemimiz var ki torna tesviye bolumunde hazirlanan kalaslar gibi hepsi tek tip tek bir kafa yapisi

arastirmayan, ogrenmeyen, bilmeyen ogrenci topluluklari.

cok zeki arastiran bilincli ogrenci tipi olsaydi sanirim boylesi pek sevilmezdi. ogrenci dedigin embesil olmali ki istedigin tarafa cekebilesin, istedigin gibi yonetebilesin.

zaten bayramlar gecitler manasiz, anitkabirde saygi durusu "put gibi durmak" oluyor, canakkalede yendigimiz halde "bal gibi yenildik" demek oluyor

okullarda Ataturk koseleri iptal edilebiliyor.

simdide cikip millet bayramlarda cocuklara eziyet cektiriliyor diyorlar. der tabi cocuga o sekilde ogretirsen Ataturk un Cumhuriyetin onemini anlatmazsan herseyi soyler...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 2810 Toplam Mesaj: 15