Milli Formayı Beğendiniz Mi?
-
turkuaz olanlar cok güzel zaten adında turk bulunan bize özgü bi rengi kullanılması cok hos olmus
ama kırmızı beyaz formalar tek kelimeyle rezalet ortadaki beyaz cizgi ve iğrenc yakalar babannem zamanının milli takım forması gibi olmus zate nike ın son dönemde ürettiği adam gibi forma yok man utd formasına benzetmişler yaka kısmınıki o da bok gibi zaten
-
turkuaz forma acaip hosuma gitti sevdim kanım kaynadı gayet te ho$ alısmıssınız bi kırmızı beyaza... dünyada 149 tane takımda olan renkten :D ne güzel acılsın biraz gözümüz gönlümüz turkuaz süper :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------turkuaz forma acaip hosuma gitti sevdim kanım kaynadı gayet te ho$ alısmıssınız bi kırmızı beyaza... dünyada 149 tane takımda olan renkten :D ne güzel acılsın biraz gözümüz gönlümüz turkuaz süper :)
-----------------------------Dünya'da 149 tane takımda aynı renk var dıye bız renklerımızı nıye değiştirelim aq.
+ Turkuaz formanın futbolcuların üzerlerine yapısık olması pek hosuma gitmedi
-
Turkuaz Türklüğün semboludur..HArbiden harika olmuş daha güzeli olamazdı fikrimce..
-
Arjantin Milli Takımı sanki :/
-
güzel ben beğendim... özellikle kırmızı beyaz formayı bi tane almayı düşünüyorum :)
-
MAvi & Turkuaz :S ne alaka ??
Biri yazmış yunan bayrağı gibi harbiden de öle gibi :( Kırmızı BEyaz Forma daha iyi ..
-
Caduceus bunu yazdı:
-----------------------------
o mavi değildir Turkuaz'dır Fransızcada Türk mavisidir....ortaçağ'da avrupalı sanatçıların kıçlarını yırtsalarda tutturamadıkları renk'tir dünyada sadece Türkiyedeki Denizlerin belirli zamanda büründüğü renk'tir .. Osmanlı Hattatlarının devlet sırrı kıdemindeki bir formülle çıkarttıkları daha doğrusu keşfettikleri renk'tir...ama sözüm meclisten dışarı..birçok sitedede '' Mavi Ne Alaka ? '' denmiş .. ama bilmiyorlarki o Türk Mavisidir Türklüğün Sembolüdür...Göktürk bayrağının rengidir Şamanizmin Timsalidir...bence harika olmuş belki sizler haala mavi ne alaka diyeceksiniz ama rakipler diyecektir bu turkuaz islamiyet öncesi Türklüğün ve Türk bayrğının rengi,timsali...Türk sanatçılarının paha biçilmez eseridir diye..
-----------------------------Guzel belirtmissin hojam, yanlız bir konu haric. Sadece Türkiyedeki deniz diye bir deniz yok malesef. Kıyımız olan butun denizlerin baska ulkelerede kıyısı var, marmara denizi haric. oda bildigin bok rengi.
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------
kırmızı beyaz formalar güzel ama diğer mavi olanları ne alaka yapmışlar alakasız olmuş mavi beyaz yunan bayrağı gibi en güzeli kırmızı beyaz yine
-----------------------------aynen katılıyorum
-
Bence beş para etmez. Ne renkler ne tasarım. Mahalle takımı forması gibi olmuş.