folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milli Formayı Beğendiniz Mi?

Milli Formayı Beğendiniz Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

turkuaz olanlar cok güzel zaten adında turk bulunan bize özgü bi rengi kullanılması cok hos olmus

ama kırmızı beyaz formalar tek kelimeyle rezalet ortadaki beyaz cizgi ve iğrenc yakalar babannem zamanının milli takım forması gibi olmus zate nike ın son dönemde ürettiği adam gibi forma yok man utd formasına benzetmişler yaka kısmınıki o da bok gibi zaten 

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

turkuaz forma acaip hosuma gitti sevdim kanım kaynadı gayet te ho$ alısmıssınız bi kırmızı beyaza... dünyada 149 tane takımda olan renkten :D ne güzel acılsın biraz gözümüz gönlümüz turkuaz süper :) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

turkuaz forma acaip hosuma gitti sevdim kanım kaynadı gayet te ho$ alısmıssınız bi kırmızı beyaza... dünyada 149 tane takımda olan renkten :D ne güzel acılsın biraz gözümüz gönlümüz turkuaz süper :) 

Dünya'da 149 tane takımda aynı renk var dıye bız renklerımızı nıye değiştirelim aq.

+ Turkuaz formanın futbolcuların üzerlerine yapısık olması pek hosuma gitmedi  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    Turkuaz Türklüğün semboludur..HArbiden harika olmuş daha güzeli olamazdı fikrimce..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Arjantin Milli Takımı sanki :/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    güzel ben beğendim... özellikle kırmızı beyaz formayı bi tane almayı düşünüyorum :)

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek

MAvi & Turkuaz  :S ne alaka ??

Biri yazmış yunan bayrağı gibi harbiden de öle gibi :( Kırmızı BEyaz Forma daha iyi ..

I Love Software , Software is a life...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Caduceus bunu yazdı:
    o mavi değildir Turkuaz'dır Fransızcada Türk mavisidir....ortaçağ'da avrupalı sanatçıların kıçlarını yırtsalarda tutturamadıkları renk'tir dünyada sadece Türkiyedeki Denizlerin belirli zamanda büründüğü renk'tir .. Osmanlı Hattatlarının devlet sırrı kıdemindeki bir formülle çıkarttıkları daha doğrusu keşfettikleri renk'tir...ama sözüm meclisten dışarı..birçok sitedede '' Mavi Ne Alaka ? '' denmiş .. ama bilmiyorlarki o Türk Mavisidir Türklüğün Sembolüdür...Göktürk bayrağının rengidir Şamanizmin Timsalidir...bence harika olmuş belki sizler haala mavi ne alaka diyeceksiniz ama rakipler diyecektir bu turkuaz islamiyet öncesi Türklüğün ve Türk bayrğının rengi,timsali...Türk sanatçılarının paha biçilmez eseridir diye..

Guzel belirtmissin hojam, yanlız bir konu haric. Sadece Türkiyedeki deniz diye bir deniz yok malesef. Kıyımız olan butun denizlerin baska ulkelerede kıyısı var, marmara denizi haric. oda bildigin bok rengi. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

demodor bunu yazdı:
    kırmızı beyaz formalar güzel ama diğer mavi olanları ne alaka  yapmışlar alakasız olmuş mavi beyaz yunan bayrağı gibi en güzeli kırmızı beyaz yine

aynen katılıyorum

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bence beş para etmez. Ne renkler ne tasarım. Mahalle takımı forması gibi olmuş.

λ
Toplam Hit: 4864 Toplam Mesaj: 41