Milli Piyade Tüfeği MPT-76 TSK Envanterinde
-
ustura bunu yazdı
g3 lerden kurtuluyoruz galiba :D g3 ile atiş yaptıgımda şarjor bir tarafa dipcik bir tarafa yay bir tarafa fırlamıstı :D
vatana millete hayırlı olsun
şu g3'ü kaldıramadılar gitti envanterden kasaturası dedemin zamanında yaptığı askerlikten kalma ...
-
daha dün haberler de gördüm MPT- 76 yüklü tır Ankara'ya yola çıkarken ki kutlamalar , çok büyük bir zevk diyip erkeklerden daha rahat tetiğe basan bayan dan anlaşılyorki silah o kadarda ağır değil hafif geri tepmeyen gayet iyi sağlam bir silah bence
http://www.youtube.com/watch?v=cQkO_CWQ6X4
-
-
mizahi bunu yazdı
alakası yok hocam
alman malı bir silaha benziyo o
-
mizahi bunu yazdı
Yahu arkadaşlar m16 diyorsunuzda hk 416 (bizimkiler hk416 dan klonlamış) m16 yı 3 e katlar hatta adamlar dalga geçmiştiler bir video yaparak eğer bulabilirsem koyarım. Eğer bizimkiler hakkını vererek klondadıysa gayet iyi tüfek hatta m16 kıyas edilecek bir silah bile değilki ? amaçları, kullanım alanları ve kalibreleri farklı
O dediğim videoyu buldum
http://youtube.com/watch?v=vjMH94PuT_I
xxkomandoxx1 tarafından 12/May/14 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
piiiranha9242 bunu yazdı
daha dün haberler de gördüm MPT- 76 yüklü tır Ankara'ya yola çıkarken ki kutlamalar , çok büyük bir zevk diyip erkeklerden daha rahat tetiğe basan bayan dan anlaşılyorki silah o kadarda ağır değil hafif geri tepmeyen gayet iyi sağlam bir silah bence
http://www.youtube.com/watch?v=cQkO_CWQ6X4
Egitim fisegi atiyo olabilirler, insanlarin icinde nasi bi salaklik ki havaya kaldirip ates etme filan. Hele kadinin tutusu tam ofsayt Allah muhafaza eli kaysa o an seyredin olacaklari.
Bu mal zihniyet kaybolmadikca zaten bi cacik olmicak.
Yaparsin aslanlar gibi bi tatbikat kullanirsin orda cumle aleme gosterirsin, de bu olay nedir yani. Biri hasbel kader vurulsa ölse orda nolacak amk, vezir olalim derken en ala rezil olucaz.
-
SeRDaR bunu yazdı
o tarz şarjör g3 e de takılabiliyor
birde Klasik tartışma g3 mü ak 47 mi diye ben şahsen g3 kullandım harika bir silah bana göre ak 47 yani keleşi ise inceleme fıursatım oldu ama atış yapmadım
askerde her iki silahıda operasyonlarda aktif kullanan komutanlara sorduğumda g3 dediler bana
bir tanesi hiç unutmuyorum g3 adamın a.k demişti ak 47 daha çok mp5 gibi yakın için iyi ama götlerinden atmasınlar yok çamurda suda kumda vs vs çalışır takılmaz diye yok öyle bir şey demiştiSimdi g3 adamin a.k da dunya silah literaturunden ak47'in yaninda adi bile gecmez. Ki biz belkide g3'un en dandik versiyonunu kullaniyoruz. Senin o komutanlar ak47'ye bok atacagina acip bi en azindan vietnam savasini okusunlar vietkonglarin ak47 ile nasil emperyalizmin a.kdugunu
-
Underground bunu yazdıustura bunu yazdı
g3 lerden kurtuluyoruz galiba :D g3 ile atiş yaptıgımda şarjor bir tarafa dipcik bir tarafa yay bir tarafa fırlamıstı :D
vatana millete hayırlı olsun
şu g3'ü kaldıramadılar gitti envanterden kasaturası dedemin zamanında yaptığı askerlikten kalma ...
G3 ne zaman biter biliyomusun şöyle 3. dunya savasi cikar, milletce savasa gireriz o zaman biter. Hala depolarda kullanilmamis yuzbinlerce g3 var. Ben 3 yil once ankarada dunyanin en buyuk jandarma birliginde kisa donem nobet eriydim. Sarjorlu nobet tutan tek bizlerdik. Orda bile g3'ler 25-30 senelikti. Ki 6 ay boyunca icim disim g3 olmustu.
-
Hayırlı olsun yinede birşeyler yapabiliyormuşuz
-
Bence deli bişey olmuş gez göz arpacık bence uçanı kaçanı kaçırmaz gibi çok net ve büyük yapılmış, taşıma kolu seyyar ufalan dipçik, namlu kaplaması da soğutma için gayaet güzel.