Milli Takım...
-
işin ilginç tarafı adamlar taa osmanlı döneminin olayıyla gaza gelip galibiyet arayışına girdiler bilbordlar astılar. bugün 8 mart malta zafer bayramı, zafer almak için kıçlarını yırttılar ama olmadı keşke bizimkiler biraz daha bastırsaydı...
-
bilmem kacıncı golunu attı ya hakan ölene kadar oynatacaz..adam 37 yasına geldi geçmişi iyi die hala oynatıyoruz
gerci sorunu tek hakana baglamamak lazım iyi adam yoktu neredeyse
tuncaya burdan selamlarımı söylüyorum kendisini bu kadar seven camidan ve samp.liginde oynayan bir camidan ingilterenin dandik bir takımına gidip yedek kalıp kendi futboluna zarar verdiği için..
-
ayar oldum kıl oldum maçı muçu sevmem milli gurur hesabı izledik gol atıyo yiyolar folofoş oldu kale a.q
fatihin aslanları değil a.q bunlar fatihin kedileri
-
çıkıp mehteran götürcen oraya bak bakalım hırslanıolar mı
milli takım bizim de , biz sanki milli takımın deil miyiz adamlar geçen maçta da böyle yaptılar bizi düşünen yok
-
Ya aslında iyi oynadık ta 2.gol cok fasafisoydu şanssızdı aslında bütün takılmarımız avrupada önemli maçlarda şannsız bence ya hakemin gazabına uğruyo yada şasını tutturamıyo ne biliyim iyi oynadık pozisyonda bulduk ama olmayınca olmuo
Hakanın pili bitmiş artık daha neden zorluosun ki orda fatih tekke var olmadı başka forvetmi yok amk hakan da hakan al sok şimdi hakanı bitarafına
-
bırakın şunu bunu
şıçtık....
-
Ulan içimden geçmedi değil 6.25 veriyodu.. Dedim, Türküm düşündüğüm şeye bak Türkiye ye oynadım a.q böle takımın resmen beraberliğe oynadılar.. Kaleciyle karşı karşıya orta açıolar ya delirttiler hamit gökdeniz.. Adamların maç sonrası sevinmesi yok mu .. :(
-
RedKit bunu yazdı:
-----------------------------terim-hakan-i.üzülmez olduktan sonra bu takımda biz kupa mupa göremeyiz.
-----------------------------redkit: ne sacmaliyorsun , maci izledin mi sen?
ibrahim uzulmez dedigin adam 32-33 yasinda olmasina ragmen takimin en caliskani. en cok kosaniydi..
yigidi oldur ama hakkini yeme.hakanin ayaklari paslanmis, korelmis artik , yerine adam bulamiyorsa fatih hoca alsin ceketini gitsin,
milli takim onun bunun tapulu mali degil.aziz yildirim ciksin oynasin 6+1 7+1 , turklestirdiklerimiz turklestiremediklerimiz derdinde iken fener milli takima oyuncu cikartamiyor, alsana 11 yabanci batti 2ye banko bastigin trilyonluk iddaa kuponun aziz baba.
-
maçı elbette izledim.saçmalamıyorumda üstelik.ibo koştu koştu çalım atmaya çalıştı kaptırdı.bu senaryo maç boyu devam etti.ben futbolu sadece seyirci olarak irdelemiyorum.bu işin içinde futbolcu olmasamda varım.Benim gözlemim bunlar.Gerçekten ibonun ilk goldeki ayhanın müthiş pasından başka yapabildiği bişey varsa körüm sanırım:)
-
geçen senelere bakıcaz olursak ibrahim üzülmez iyiydi ancak artık koşmasının bile boş olduğunu ikili mücadelelerde topu her zaman kaptırdığını görmüş olduk !. gökdeniz de çok iyi top çeviriyor ortaları güsel ama kaleciyle karşı karşıya kalsa bi orta açmayı düşünen bi fikre sahip ki o da kötü yanı .. neyse sağlık olsun ..