folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milli Takım...

Milli Takım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    işin ilginç tarafı adamlar taa osmanlı döneminin olayıyla gaza gelip galibiyet arayışına girdiler bilbordlar astılar. bugün 8 mart malta zafer bayramı, zafer almak için kıçlarını yırttılar ama olmadı keşke bizimkiler biraz daha bastırsaydı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bilmem kacıncı golunu attı ya hakan ölene kadar oynatacaz..adam 37 yasına geldi geçmişi iyi die hala oynatıyoruz

gerci sorunu tek hakana baglamamak lazım iyi adam yoktu neredeyse

tuncaya burdan selamlarımı söylüyorum kendisini bu kadar seven camidan ve samp.liginde oynayan bir camidan ingilterenin dandik bir takımına gidip yedek kalıp kendi futboluna zarar verdiği için.. 

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigma
    Enigma's avatar
    Erkek

ayar oldum kıl oldum maçı muçu sevmem milli gurur hesabı izledik gol atıyo yiyolar folofoş oldu kale a.q

fatihin aslanları değil a.q bunlar fatihin kedileri

OLSAYDI BU İŞLERİN AYARI İSMET PAŞA SİKERDİ CELAL BAYARI.!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

çıkıp mehteran götürcen oraya bak bakalım hırslanıolar mı

milli takım bizim de , biz sanki milli takımın deil miyiz adamlar geçen maçta da böyle yaptılar bizi düşünen yok

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Ya aslında iyi oynadık ta 2.gol cok fasafisoydu şanssızdı aslında bütün takılmarımız avrupada önemli maçlarda şannsız bence ya hakemin gazabına uğruyo yada şasını tutturamıyo ne biliyim iyi oynadık pozisyonda bulduk ama olmayınca olmuo

Hakanın pili bitmiş artık daha neden zorluosun ki orda fatih tekke var olmadı başka forvetmi yok amk hakan da hakan al sok şimdi hakanı bitarafına

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

bırakın şunu bunu

şıçtık....

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Ulan içimden geçmedi değil 6.25 veriyodu.. Dedim, Türküm düşündüğüm şeye bak Türkiye ye oynadım a.q böle takımın resmen beraberliğe oynadılar.. Kaleciyle karşı karşıya orta açıolar ya delirttiler hamit gökdeniz.. Adamların maç sonrası sevinmesi yok mu .. :( 
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    RedKit bunu yazdı:
    -----------------------------

terim-hakan-i.üzülmez olduktan sonra bu takımda biz kupa mupa göremeyiz.

-----------------------------

redkit: ne sacmaliyorsun , maci izledin mi sen?
    ibrahim uzulmez dedigin adam 32-33 yasinda olmasina ragmen takimin en caliskani. en cok kosaniydi..
    yigidi oldur ama hakkini yeme.

hakanin ayaklari paslanmis, korelmis artik , yerine adam bulamiyorsa fatih hoca alsin ceketini gitsin,
    milli takim onun bunun tapulu mali degil.

aziz yildirim ciksin oynasin 6+1 7+1 , turklestirdiklerimiz turklestiremediklerimiz derdinde iken fener milli takima oyuncu cikartamiyor, alsana 11 yabanci batti 2ye banko bastigin trilyonluk iddaa kuponun aziz baba.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    maçı elbette izledim.saçmalamıyorumda üstelik.ibo koştu koştu çalım atmaya çalıştı kaptırdı.bu senaryo maç boyu devam etti.ben futbolu sadece seyirci olarak irdelemiyorum.bu işin içinde futbolcu olmasamda varım.Benim gözlemim bunlar.Gerçekten ibonun ilk goldeki ayhanın müthiş pasından başka yapabildiği bişey varsa körüm sanırım:)

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

geçen senelere bakıcaz olursak ibrahim üzülmez iyiydi ancak artık koşmasının bile boş olduğunu ikili mücadelelerde topu her zaman kaptırdığını görmüş olduk !.  gökdeniz de çok iyi top çeviriyor ortaları güsel ama kaleciyle karşı karşıya kalsa bi orta açmayı düşünen bi fikre sahip ki o da kötü yanı .. neyse sağlık olsun ..

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
Toplam Hit: 3187 Toplam Mesaj: 25