Milli Takım İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar bu milli takım ne ayak? 3 maçını izledim BİR tane gol var....... futbolu herkes kadar bilirim, bende gençliğimde amatör kümede futbol oynamıştım bizim genç takımı 2. amatör kümeden 1. amatör kümeye çıkarmştık. ben defansif orta saha oynardım bizim taktiğimiz belliydi ben topu kazandığım zaman rakip kaleye döndüğüm zaman sağ açıktaki(hüseyin) yada sol açıktaki(ilhami) arkadaşım kesin koşuya başlarlardı ben bunu bilirdim o anda ne taraf müsitse topu hemen o tarafa doğru atardım atak başlardı. milli takımda böle bi atağı bırakın top bizdeyken veya topu kazandığımız zaman kim ne yapacağını bilmiyor. 

bide çok canımı sıkan şu; ilk yarı mağlupsun 2. yarıya aynı kadroyla başlıyorsun. ulan oyuncu değiştirmek farz olmuş sen daha neyi bekliyorsun?

böyle konuların kalıcılığı olmadığı için benim gibi içini dökmek isteyeeen? (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

futbol eskisi gibi sadece teknik direktörde bitmiyor. Analiz, istatislik olması lazım. Teknik ekibin çok iyi olması lazım o işe öyle vatan millet sakarya ile olmuyor.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

3 maç yapmış Milli Takım, üçünü de kaybetmiş. iyi ki seyretmemişim. teknik traktör şimdi sözleştiği maaşı alıyor değil mi? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

futbola ilgim yok

onun için bu tarz gereksiz şeylere kafa yormuyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 4
milli takım