Milli Takım İle İlgili
-
sa. arkadaşlar bu milli takım ne ayak? 3 maçını izledim BİR tane gol var....... futbolu herkes kadar bilirim, bende gençliğimde amatör kümede futbol oynamıştım bizim genç takımı 2. amatör kümeden 1. amatör kümeye çıkarmştık. ben defansif orta saha oynardım bizim taktiğimiz belliydi ben topu kazandığım zaman rakip kaleye döndüğüm zaman sağ açıktaki(hüseyin) yada sol açıktaki(ilhami) arkadaşım kesin koşuya başlarlardı ben bunu bilirdim o anda ne taraf müsitse topu hemen o tarafa doğru atardım atak başlardı. milli takımda böle bi atağı bırakın top bizdeyken veya topu kazandığımız zaman kim ne yapacağını bilmiyor.
bide çok canımı sıkan şu; ilk yarı mağlupsun 2. yarıya aynı kadroyla başlıyorsun. ulan oyuncu değiştirmek farz olmuş sen daha neyi bekliyorsun?
böyle konuların kalıcılığı olmadığı için benim gibi içini dökmek isteyeeen? (:
-
futbol eskisi gibi sadece teknik direktörde bitmiyor. Analiz, istatislik olması lazım. Teknik ekibin çok iyi olması lazım o işe öyle vatan millet sakarya ile olmuyor.
-
3 maç yapmış Milli Takım, üçünü de kaybetmiş. iyi ki seyretmemişim. teknik traktör şimdi sözleştiği maaşı alıyor değil mi?
-
futbola ilgim yok
onun için bu tarz gereksiz şeylere kafa yormuyorum