Milliyet Web Sitesi Olayı
-
oh beeeeeee aynen içimin yağları eridi.
çok yerinde ve geç kalmış bir karar.
-
10 numara bi haber içimin yağları eridi valla
-
Geldi siteler :D
Onun bunun çocuğu Google hayatımın en zor saatlerini yaşattı. Önce haber geldi büyük siteler gitti maaşım bilmem kaç katı oldu. Sonra haber geldi çalıştığım sitede gitmiş iş bitti. Sonra yine haber geldi siteler geri geldi normal maaş işe işe devam :D Google sana saydırıyorum ama seviliyorsun.
kadirozdemir tarafından 17/Eyl/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdı
Geldi siteler :D
Onun bunun çocuğu Google hayatımın en zor saatlerini yaşattı. Önce haber geldi büyük siteler gitti maaşım bilmem kaç katı oldu. Sonra haber geldi çalıştığım sitede gitmiş iş bitti. Sonra yine haber geldi siteler geri geldi normal maaş işe işe devam :D Google sana saydırıyorum ama seviliyorsun.
-
Olum çok sevindim lan. SEO kelimeleri üzerine haber yapıp duruyorlardı çakallar. Umarım sandboxdan 1 sene çıkamazlar. NE bi senesi 2 sene çıkamazlar umarım. Diğerlerinede ders olur.
Ekleme: Bende hala çıkıyorlar. Acaba eski haline mi geldi?
DrKill tarafından 17/Eyl/14 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Olum çok sevindim lan. SEO kelimeleri üzerine haber yapıp duruyorlardı çakallar. Umarım sandboxdan 1 sene çıkamazlar. NE bi senesi 2 sene çıkamazlar umarım. Diğerlerinede ders olur.
Ekleme: Bende hala çıkıyorlar. Acaba eski haline mi geldi?
1 saat falan sandboxa attı google tekrar düzeltti. gözdağı olabilir mi acaba? bu gün içinde olsaydı çok büyük hit kaybı yaşarlardı fakat gecenin bi vakti olması bi boka yaramadı
-
Hay Allah kahretsin ya. Geri gelmid hepsi.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Şşşşş ses çıkarmayın. Azcık biz kazanak. Bizim haber sitesine yaradı bu :)
Ekleme: Derken bizim habersitesi de gider... Ettiğim küfürün haddi hesabı yok şuan.
Ekleme 2: Onun bunun çocuğu Google hayatımın en zor saatlerini yaşattı. Önce haber geldi büyük siteler gitti maaşım bilmem kaç katı oldu. Sonra haber geldi çalıştığım sitede gitmiş iş bitti. Sonra yine haber geldi siteler geri geldi normal maaş işe işe devam :D Google sana saydırıyorum ama seviliyorsun.
Senin maaş ta sebze hali borsası gibiymiş hocam indi çıktı yan yattı çamura battı
-
Düzeltmişler.
-
1234567B bunu yazdı
İyi olmuş, saçma sapan içerik yayınlıyorlardı.