folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Milliyetci Misin ? Faşistsin !!!

Milliyetci Misin ? Faşistsin !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:

:D.. hem elhamdulillah müslümanım hemde milliyetçiyim ama kürtlerle bir sorunum yok benim kürtçülerle sorunum var anlatabildim mi? ne benim kadar kürtle kouşmuş olabilirsin? ne benim kadar dindarla ne de benim kadar ülkücüyle. ben bu ortamın içinde yaşıyorum. Ülkücüler içinde var kürtleri tamamen sevmeyenler ama genellemeye yetecek kadar değil az bir kısmı. Dindarların Kürtleri sevmediğinide ilk defa duydum. Dindarların sevmediğini nerden duydun kimle konuştun vs? merak ettim 

süper.Benimde sorunum milliyetçilerle değil ırkçılarla.

bu toplumda solcular komünist olarak görüldükçe bunu görenlerede faşist ve ırkçı denecektir.Atatürkçülüğü solculuk olarak görürsenizde sizde ırkçısınız.Kürtleri pkklı görüyorsanız, alevileri mülüman değller diye dışlıyorsnaız asla ama asla milliyetçi deilsinizdir.Milliyetçiyim diye geziyorsunuz demektir.

Eğer milliyetçi değilseniz ve komünizme karşıysanız o halde ırkçı mısın ? şeriatçı mı ? nesin ?Burda kürtleri asalımi alevileri keselim deyip sonra ben ATatürkçüyüm diye karşıma geliyorsa o halde bu şu demektir: ben Atatürk ün hayatı hakkında bi bok bilmiyorum.Görüşlerini, fikirlerini ilkelerini bilmiyorum.Milliyetçilik ayağı altında okullarda gidip komünist döveriz ülkeyi kurtarırız.Yeri geldimi kürtleri öldürürüz.

Yaşasın biz milliyetçiyiz...

zumsuka aynen katılıyorum. 

La ne sorununuz war kürtlerle anlamıyorum lan.

Bu kürtlere hakaret edenler keşke doğuda yaşasaymış diyorum...

hoca nerenizden okuyosunuz anlamıyorum ki? Ben kürtlere hakaret etmiyorum. benim arkadaşlarım arasında kürtlerde vardır. benim sorunum PKK'lılarla.  Evet biz Ardahan'da DTP'lilere karşı gösteride yaptık. sonra gösteriden sonra google da bi arama yaparsan solcu forumların çoğunda faşistlikle suçlandık. halbuki DTP'lilere karşı olan olayların içinde bizim yanımızda Kürtlerde vardı. bide herşeyi sizin bilmeniz karşıdakilerin asla bilmemesi olayınıda anlamış değilim neyse s*ktiret

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    CoxupeR bunu yazdı:
    YesTERFoX bunu yazdı:

Atatürk milliyetçiliği ile mhp "ocak gençlerinin" milliyetçiliği çok farklı :W

anlatabilmişimdir ucundan birşeyler diye düşünüyorum :W

Atatürk milliyetçiliği diye bişey yoktur, ATATÜRK en büyük TÜRK milliyetcisidir..

Atatürk Türk milliyetçisi derken Türkiye cumhuriyetini oluşturan doğu, trakya, ege, akdeniz kısacası bir çok mlletin karışımının milliyetçisi idir.

FAkat artık başbakanında sayesinde Türk dediğimiz milliyetçilik türü laz, çerkez, kürt ve Türk diye ayrıma dönüştü.ü

Türk milliyetçisiyiz fakat hangi Türklüğün ?

edit:

Atatürk milliyetçiliği demek Atatürk'ü idol almak, Atatürk ün görüş ve fikirlerini benimsemek, aşırı sevgi beslemek demektir.Atatürk ün benimsediği milliyetçiliği benimsemekte ilkelerini benimsemektir.

Bu ülkede çok insan Atatürk ü yanlızca sever.Fakat az insan idol olarak alır (fikirlerini idol alır), ilkelerini benimser ve ona göre yaşar..Bunu yapan insanda barışçıl bir insandır.NAsıl Atatürk yunan ve ermenilerle barışçıl bir şekilde yaşayabilmiş İSE!

Başbakan ne yaptı merak ettim? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek

The-ExTaCy

sen bunu yazmışsın -> Atatürk'ten öncede Türklük wardı koçum benim.
    ben bunu yazmışım  -> Sence Atatürk'ün milliyetçi olması için önceden Türklük olmamasımı gerekiyor ?

hata bende algılanması zor cümle yazmışım..

ilk mesajıma bak neyi savuyorum.. "Atatürk Milliyetçiliği Diye Birşey YOK !" Atatürk zaten vatanını seviyordu yani Atatürk'te milliyetçiydi. CHP'ye laf atmadım sadece CHP milliyetcilik kelimesini kaldıramadığı için ATATÜRK milliyetciliği diye bişey cıkardı..

herneyse burda birbirimizi kırsak sabaha kadar nede olsa düşünce değişmeyecek.

laugh alone and the world thinks your an idiot
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    edit:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:

ne mi yaptı Türk kimliğini bir çok ırkı kapsayan olarak değilde kürt, türk olarak gördü.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:

ne mi yaptı Türk kimliğini bir çok ırkı kapsayan olarak değilde kürt, türk olarak gördü.

hadi onu geçtim laz, çerkez dalgası nerden geldi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    CoxupeR bunu yazdı:

The-ExTaCy

sen bunu yazmışsın -> Atatürk'ten öncede Türklük wardı koçum benim.
    ben bunu yazmışım  -> Sence Atatürk'ün milliyetçi olması için önceden Türklük olmamasımı gerekiyor ?

hata bende algılanması zor cümle yazmışım..

ilk mesajıma bak neyi savuyorum.. "Atatürk Milliyetçiliği Diye Birşey YOK !" Atatürk zaten vatanını seviyordu yani Atatürk'te milliyetçiydi. CHP'ye laf atmadım sadece CHP milliyetcilik kelimesini kaldıramadığı için ATATÜRK milliyetciliği diye bişey cıkardı..

herneyse burda birbirimizi kırsak sabaha kadar nede olsa düşünce değişmeyecek.

------------------------------

TV de öyle bişey duymadım. Anlaşılan sen bunları izleye izleye öğreniyosun..  "Sence Atatürk'ün milliyetçi olması için önceden Türklük olmamasımı gerekiyor"

Az önce Atatürk en büyük Türk milliyetçisi diyodun noldu wazgeçtin heralde.

Türklük diye bişey olmadan Atatürkü Türk milliyetçisi yapıyosan aferim sana.. Ewet olması gerekiyo...

"bence Atatürk milliyetçiliği yok"  
    peki bu ne? Sen içtinmi olm:)   Niye CHP uydursunki? Ben CHP yi sawunmadım neden CHP ye laf attın direk?

CHP li de değilim. Sen uğraşma en iyisi bu işlerle..:)

Alıntı yapmak yemedi heralde:D Aynını diyorum tekrar oku. Sen Allah bilir CHP yi solcu olarak biliyosundur:D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:

Zuhadfasdasdasd:D:D   Nie geçion:D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:

Zuhadfasdasdasd:D:D   Nie geçion:D

sen öle acayip gülesin diye. size ne anlatsam anlamıyacaksınız diye. anladın mı? hayır anlamadın 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kürtler yıllar yılı türk milletine tabi olarak görülmedi.bunda kürtlerden çok türklerin suçu vardır.yıllar yılı o hayal edilen türk milletinin içine dahil olamamış kürtleri görmemenin, tanımamanın, yok saymanın cezasını pkk'ya şehitler vererek ödedik ve halada ödüyoruz.kürtlerin gerizekalı kısmı gitti dış mihrakların oyuncağı oldu.

halamı görmezden gelinsin bu kürtler ? halamı hayır sen kürt değilsin, sen türksün.türk milliyetçiliğinin içinde yer alıyorsun densin.yok sayılsın.bu zihniyet yüzünden terörden çektik zaten bu kadar sene.pkk'nın haklılığını savunmuyorum tabikide maşa bir örgüt.ama kürtlerin ne olduğunu kafamızda tanımlamış olsaydık millet olarak taa kurtuluş savaşı yıllarında, bugün kimse gidipde pkk'nın oyununa gelip dağa çıkmazdı.hiç bir isviçreliyi dağa çıkaramazsın dimi bu vaatlerle ?

Başka sebepleride var bu durumun onuda bir önceki sayfadaki mesajımda belirtmiştim.yani sonuç olarak şunu söylemek istiyorum.bu konuda en az suç günümüz başbakanındadır.hatta sıfır suç.en büyük suç demirel ve türevi siyasetçilerindir.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 9146 Toplam Mesaj: 95