Milliyetçilik Kavramı Ve Türkiye"De Gelişimi
-
Arkadaşlar Siyaset Bilimi Dersim İçin Bu Konuda 1 Saatlik Sunum Yapmam Gerek Film Gibi Bişi Olacak Elinizde Video Slayt Resim Yazı Vs. Ne Varsa Benimle
Paylaşabilir Misiniz?
-
hoca öncekiler mi şimdi mi ? sonuçta son zamanlarda milliyetçilik kavramı oldukça koptu
Atatürk ün milliyetçilik kavramı diyorsak farklı mesele.Çünkü Atatürk'ün bütün ilkeleri BAZI güçler tarafından saptırıldı, Atatürk e bağlılık azaltıldı.
Bu yüzden konuşma konunu biraz dhaa açarsan yani gerçek milliyetçilik mi yoksa komple hepsi mi yani sıfırdan itibaren gelen ve saptırılmış haline kadar olan hepsi mi ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hoca öncekiler mi şimdi mi ? sonuçta son zamanlarda milliyetçilik kavramı oldukça koptu
Atatürk ün milliyetçilik kavramı diyorsak farklı mesele.Çünkü Atatürk'ün bütün ilkeleri BAZI güçler tarafından saptırıldı, Atatürk e bağlılık azaltıldı.
Bu yüzden konuşma konunu biraz dhaa açarsan yani gerçek milliyetçilik mi yoksa komple hepsi mi yani sıfırdan itibaren gelen ve saptırılmış haline kadar olan hepsi mi ?
-----------------------------Vallahi Elinizde Ne Varsa Desem Kafi Olur Sanırım :)
-
sırf Türkiye'de mi yoksa Türk milleti olarak milliyetçilik görüşü mü? ki konudan anlaşıldığı üzere Türkiye. Türkiye de Atatürk'ün önder olduğu Türk milliyetçiliği ve bunun yanında faşizme kaçan atsız'ın önder olduğu Türk milliyetçiliği var. birde bunların günümüzde her şekilde değişik anlaşılma durumları var. bunları böyle gruplandırarak onları internette ayrı ayrı ayırarak uzun bi yazı yazabilirsin.
-
http://www.scribd.com/doc/238601/Calar-Keyder-Bir-Turk-Milliyetcilik-Tarihi-ve-Corafyas
bunun gibi birşey buldum hoca
-
Yazacam ama yine konu silinir diye korkuyorum :)
Hoca benim profile gir ordan siteye bak, ordan tıkla, siteye git, soldan 6. menü, istediklerin orda var :) -
Güzel Bir Cevap Oldu Sağol Hocam :) Link Vermek Yasaksa Mesaj Olarakta Atabilirsiniz Arkadaşlar ...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Yazacam ama yine konu silinir diye korkuyorum :)
Hoca benim profile gir ordan siteye bak, ordan tıkla, siteye git, soldan 6. menü, istediklerin orda var :)
-----------------------------okumadım ama özellikle işin kafatasçılık kısmında arkadasın sitesinden çok şey bulabilecegine eminim :))
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Yazacam ama yine konu silinir diye korkuyorum :)
Hoca benim profile gir ordan siteye bak, ordan tıkla, siteye git, soldan 6. menü, istediklerin orda var :)
-----------------------------okumadım ama özellikle işin kafatasçılık kısmında arkadasın sitesinden çok şey bulabilecegine eminim :))
-----------------------------Talabani - Barzani amcan öpsün seni :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Talabani - Barzani amcan öpsün seni :)
----------------------------Ne alaka?
:D
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Talabani - Barzani amcan öpsün seni :)
----------------------------Ne alaka?
:D
-----------------------------Hoca mürid yardım istemiş, bir kaç mürid yardımcı olmaya çalışmış, sen kalkmışsın işi kafatasçıılığa dökmüşsün.
Müridin konusunu baltalıyorsun.
İlgin bilgin varsa konuya cevap yaz. yoksa kapa çeneni otur yerine.
Kimse ideolojik fikirlerini sormadı. Anladım bazı kavramlar batıyor size, ama yapmayın allah aşkına, milleti provoke etmeyin.
İlgililere öm atıpda, konuya alakasız msj. attı deyip banlatmayı kendime yakıştıramadığım için içimden geçeni buraya yazdım.
Alaka burdan geliyor...