Milliyet.Com‘Un Yalan Haberlerinden Siz De Bıktınız Mı?
-
www.zaman.com.tr www.samanyoluhaber.com
-
roccocan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------siyaset yasak.
-
valla ben memnunum hocam ,:) işteyken aralarda molalarda saçma saçma şeyler okuyorum iyi oluyo sıkınıtımı alıyo :)
-
bende nerdeyse hergün okyorum bazen cidden saçmalıyorlar daha birkaç gün önce "dünya kara deliğe doğru yaklaşıyor korkmalısınız" diye bir haber vardı :) içine girince yanlış hatırlamıyorsam ekonomi ile ilgili brşey vardı :) bu ne saçma başlık dye yorum atmıştım göndermiştim :)
ikinci olarak da söyle bir saçmalık var, slayderın yanında ki başlıklar ve en alttaki resim galerisindekilerin sürekli tekrarlanması, adamlar haber yapacak birşey bulamasa gerek herhalde bi haberi 1 hafta sonra tekrar koyuyorlar :)
-
Okumayın kardeşim o zaman.
-
sözcü gazetesini kesinilikle tavsiye ederim müridler..
bir çoğunuzun bağımlısı olacağına %100 eminim:)
internette sadece ilk sayfayı görebiliyoruz o yüzden gidip bende satın alıyorum..
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------roccocan bunu yazdı:
-----------------------------siyaset yasak.
iyi misin hoca? -
roccocan bunu yazdı:
www.zaman.com.trwww.samanyoluhaber.com
-----------------------------En serefsiz leri bunlar. Her pisligin altinda bunlar var.
o.... cocuklari sabah aksam 5 vakit namaz kil sonra atmadik iftira kalmasin. Eeee bunlarin basi virginia daki kah... anali.
Birde taraf denilen tuvalet kagidi var.
-
Türkiyedeki gazetelerdeki tek doğru şey tarihtir.
-
ne diye şikayet ettiğinizi anlayamadım.bu işler böyle başlar.medyayı kaybettiğin zaman herşeyini kaybedersin zaten.ama şikayet niye ? :S oyları siz vermediniz mi ?