Milyoner Olsaniz Napardiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

1 villa dolusu A kalite eskort kiralayıp hepsinin kıçından koka*n çekerdim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

9 unu bitcoine 1 ini bitcoin artana kadar hayat masraflarıma.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Dünyanın en önde gelen üniversitelerinden birinde finans, iktisat ve bir iki yabancı dil eğitimi alırdım. Yatırım, uluslararası ticaret ve piyasalar, ulusal ekonomi gibi mevzulara hakim olmak için ilk ikisi, iflas edince hem hamallık yapmak zorunda kalmadan hem de keyifle ve dolgun parayla hayatımı sürdürmek için de ikincisi yani tercüme edecek kadar iyi derecede dil bilmek lazım. Sonrasında ulusal ve küresel trendler neyi gösteriyorsa o sektöre sağlam bir ekip kurup girerdim. Emlaksa emlak, otoysa oto, ithalat ihracatsa ticaret vs. Kendim de mevzulara hakim olacağım için hem işi yürütmek kolaylaşacak hem de ben paslanmamış olacağım. Başkalarına da gerektiğinde yol verebileceğim. Know how bende nasılsa.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

İstanbul un en iyi eğitim veren özel lisesini açardım. Puanı iyi olanlara tam burs verirdim okulun yarısı burslu olsun diğer yarısıda hem para getirirdi hem öğrenciler eğitim alırlardı. En iyisi derken gerçekten en iyisi nietche gibi adamları koyardım  öğretmenleri değil ünivertede profesörlük yapmış insalar ders verirdi . Derslere cinsellikten tut, düşünme sanatı vb kendine tanıma adı altında bir sürü ders koyardım . Benden çıkacak adamların hepsi ODTÜ boun kazandırdı . Bu liseye paramın yarısını yatırırım amaç para kazanmak değil. Okul Kendini götürsün yeter o paralarla..geleceğe karşı akıllı insanlar yetiştirirdim. Diğer kalan 5 milyonla los angelesta yaşardım bir ev aldık mı zaten para biter ordan. İmpala çekerdim bir tane. Ondan sonra da orada bir işe girer çalışırdım., Amerika yı daha iyi tanıdıktan sonra param varsa uygun ticarethane yi açardım  

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı

Kanada ya göç ederdim. Neden bilmiyorum. Hep orasını görmek isterim.

https://emrezorlu.com/2011/03/14/kanada-da-yasayan-bir-izmirli/

Süpermiş.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

İstanbul un en iyi eğitim veren özel lisesini açardım. Puanı iyi olanlara tam burs verirdim okulun yarısı burslu olsun diğer yarısıda hem para getirirdi hem öğrenciler eğitim alırlardı. En iyisi derken gerçekten en iyisi nietche gibi adamları koyardım  öğretmenleri değil ünivertede profesörlük yapmış insalar ders verirdi . Derslere cinsellikten tut, düşünme sanatı vb kendine tanıma adı altında bir sürü ders koyardım . Benden çıkacak adamların hepsi ODTÜ boun kazandırdı . Bu liseye paramın yarısını yatırırım amaç para kazanmak değil. Okul Kendini götürsün yeter o paralarla..geleceğe karşı akıllı insanlar yetiştirirdim. Diğer kalan 5 milyonla los angelesta yaşardım bir ev aldık mı zaten para biter ordan. İmpala çekerdim bir tane. Ondan sonra da orada bir işe girer çalışırdım., Amerika yı daha iyi tanıdıktan sonra param varsa uygun ticarethane yi açardım  

Hayallerin başı ortakmış bende yarışıyla özel okul açardım diğer yarışıyla ticari bir iş kurardım iş içeriği ve çalışıcak üst düzey kadroyu okuldan mezun olup güzel bir ünide eğitim almış öğrencilerimle ortak karar vererek kurmayı işterdim. 

Tabiki 10/1’ide dolara yatırırdım sonuçta bura türkiye  ne olur ne olmaz:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sitede milyoner olanlar mevcut onlar anlatsın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

milyarder olmaya çalışırdım

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dünya ülkelerinin kredi derecelendirmesine bakarım.

sonra avrupa ülkeleri arasında yatırım yaptıktan sonra hangi ülkenin yurtdışına para çıkışında en düşük vergi kestiğine bakarım.

diyelim ki 10m dolar var bunun 10 yıl içinde kaç paraya çıkacağını hesaplamak lazım. 

10 yıl içerisinde en çok kazandıracak ülkeye yatırım yapardım 1m i kendime ayırarak kalan 9m artarken ben 1m doları yerim. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

sitede milyoner olanlar mevcut onlar anlatsın :)

Ve alkışlarla Şeyhi sahneye davet ediyoruz.

Toplam Hit: 7874 Toplam Mesaj: 66
para harcama sanati