Milyoner Olsaniz Napardiniz?
-
1 villa dolusu A kalite eskort kiralayıp hepsinin kıçından koka*n çekerdim.
-
9 unu bitcoine 1 ini bitcoin artana kadar hayat masraflarıma.
-
Dünyanın en önde gelen üniversitelerinden birinde finans, iktisat ve bir iki yabancı dil eğitimi alırdım. Yatırım, uluslararası ticaret ve piyasalar, ulusal ekonomi gibi mevzulara hakim olmak için ilk ikisi, iflas edince hem hamallık yapmak zorunda kalmadan hem de keyifle ve dolgun parayla hayatımı sürdürmek için de ikincisi yani tercüme edecek kadar iyi derecede dil bilmek lazım. Sonrasında ulusal ve küresel trendler neyi gösteriyorsa o sektöre sağlam bir ekip kurup girerdim. Emlaksa emlak, otoysa oto, ithalat ihracatsa ticaret vs. Kendim de mevzulara hakim olacağım için hem işi yürütmek kolaylaşacak hem de ben paslanmamış olacağım. Başkalarına da gerektiğinde yol verebileceğim. Know how bende nasılsa.
-
İstanbul un en iyi eğitim veren özel lisesini açardım. Puanı iyi olanlara tam burs verirdim okulun yarısı burslu olsun diğer yarısıda hem para getirirdi hem öğrenciler eğitim alırlardı. En iyisi derken gerçekten en iyisi nietche gibi adamları koyardım öğretmenleri değil ünivertede profesörlük yapmış insalar ders verirdi . Derslere cinsellikten tut, düşünme sanatı vb kendine tanıma adı altında bir sürü ders koyardım . Benden çıkacak adamların hepsi ODTÜ boun kazandırdı . Bu liseye paramın yarısını yatırırım amaç para kazanmak değil. Okul Kendini götürsün yeter o paralarla..geleceğe karşı akıllı insanlar yetiştirirdim. Diğer kalan 5 milyonla los angelesta yaşardım bir ev aldık mı zaten para biter ordan. İmpala çekerdim bir tane. Ondan sonra da orada bir işe girer çalışırdım., Amerika yı daha iyi tanıdıktan sonra param varsa uygun ticarethane yi açardım
-
LynXMaSTeR bunu yazdıemrah20 bunu yazdı
Kanada ya göç ederdim. Neden bilmiyorum. Hep orasını görmek isterim.
https://emrezorlu.com/2011/03/14/kanada-da-yasayan-bir-izmirli/
Süpermiş.
-
my4 bunu yazdı
İstanbul un en iyi eğitim veren özel lisesini açardım. Puanı iyi olanlara tam burs verirdim okulun yarısı burslu olsun diğer yarısıda hem para getirirdi hem öğrenciler eğitim alırlardı. En iyisi derken gerçekten en iyisi nietche gibi adamları koyardım öğretmenleri değil ünivertede profesörlük yapmış insalar ders verirdi . Derslere cinsellikten tut, düşünme sanatı vb kendine tanıma adı altında bir sürü ders koyardım . Benden çıkacak adamların hepsi ODTÜ boun kazandırdı . Bu liseye paramın yarısını yatırırım amaç para kazanmak değil. Okul Kendini götürsün yeter o paralarla..geleceğe karşı akıllı insanlar yetiştirirdim. Diğer kalan 5 milyonla los angelesta yaşardım bir ev aldık mı zaten para biter ordan. İmpala çekerdim bir tane. Ondan sonra da orada bir işe girer çalışırdım., Amerika yı daha iyi tanıdıktan sonra param varsa uygun ticarethane yi açardım
Hayallerin başı ortakmış bende yarışıyla özel okul açardım diğer yarışıyla ticari bir iş kurardım iş içeriği ve çalışıcak üst düzey kadroyu okuldan mezun olup güzel bir ünide eğitim almış öğrencilerimle ortak karar vererek kurmayı işterdim.
Tabiki 10/1’ide dolara yatırırdım sonuçta bura türkiye ne olur ne olmaz:)
-
sitede milyoner olanlar mevcut onlar anlatsın :)
-
milyarder olmaya çalışırdım
-
dünya ülkelerinin kredi derecelendirmesine bakarım.
sonra avrupa ülkeleri arasında yatırım yaptıktan sonra hangi ülkenin yurtdışına para çıkışında en düşük vergi kestiğine bakarım.
diyelim ki 10m dolar var bunun 10 yıl içinde kaç paraya çıkacağını hesaplamak lazım.
10 yıl içerisinde en çok kazandıracak ülkeye yatırım yapardım 1m i kendime ayırarak kalan 9m artarken ben 1m doları yerim.
-
KaptaN bunu yazdı
sitede milyoner olanlar mevcut onlar anlatsın :)
Ve alkışlarla Şeyhi sahneye davet ediyoruz.