Minecraft A Büyük Rakip Rust Steam Da
-
mRBerkay bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdımRBerkay bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
çok oyunculu, tahribatça toplanıp girelim bence bu oyuna :)
ayrıca dayz standalone alphada çıkmış 30 dolar
3DMGAME-DayZ.Steam.Early.Access.v0.28.113734.Cracked-3DM
vay canını yiyim :D hemen çekiyorum :D
de çince anlaşılmıyor nereye basacaz :D
şunu buldum: http://torrentdb.li/7055cfdf84327b68ce68184022fc01cc2817d87d.html

sağolasın burdan indiriyorum :)
baiduyunguanja diye bişey indiriyo sakata gelmeyelim
-
HolyOne bunu yazdı
Minecraftın tek eksiği java olması, c++ olsa çok daha light bişey olurdu
java ve c++ bilmeyen biri olarak yorumum, c++ olsaydı bu kadar plugin çıkamazdı diye düşünüyorum.
örneğin jdownloader'ı ele alalım. hayvan gibi plugin desteği var (özellikle jdownloader2'ye bir göz atın.)
oyun olarak bu tarz oyunlar içinde dont starve'i tek geçerim. ah bi de şu ilk kışı bi geçirebilsem :)
dur lan şu neymiş deyip 150 günlük oyununu sikebilirsin mesela bi anda :)
dont starve'da zaman ilerledikçe zorlaşıyo :)
minecraftta ilk günü geçirdikten sonra kolaylaşıyo ve zaman geçtikçe god-mode'ye kadar yolu var
-
minecraft ın hayatta kalma zolugu 1 gün ile sınırlı don't starve de götünüz 3.5 atıyor 7 / 24 :)
co op gelsede offical takılsak mkna
-
don't starve ın en sevmediğim yanı ben hayatımı şurda evde geçireyim deme seçeneğiniz yok du ( dimi ? ) bir kaç kere grafik olarak hoşuma gitti oynayayım dedim, 4 gün falan dayandım sıkıldım. co-op gelirse dont starve a tadından yenmez. bu rust da güzele benziyor.
-
sir bunu yazdı
don't starve ın en sevmediğim yanı ben hayatımı şurda evde geçireyim deme seçeneğiniz yok du ( dimi ? ) bir kaç kere grafik olarak hoşuma gitti oynayayım dedim, 4 gün falan dayandım sıkıldım. co-op gelirse dont starve a tadından yenmez. bu rust da güzele benziyor.
çadır vs yapabliyorsunuz , surlar örüp sınırızı belirleyebiliyorsunuz , bildiğiniz ev yok ama barınak tarzı yeri yapıyorsunuz. : )