folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Bugları

Minecraft Bugları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Minecart ike duvar içinden geçmeyi dediydim :) Bu arada server hala duruyor mu ? bizim evi bile bulup patlatmıslar artık hile yapıldığıne kesin gözüyle baktığım için oyunu bıraktım.

Cesnist tarafından 23/Şub/14 10:39 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aeros
    aeros's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Minecart ike duvar içinden geçmeyi dediydim :) Bu arada server hala duruyor mu ? bizim evi bile bulup patlatmıslar artık hile yapıldığıne kesin gözüyle baktığım için oyunu bıraktım.

Bence buglardan önce oyundaki stratejileri konuşmakta fayda var çünkü hile nedir taktik nedir bunu iyi ayırt etmek gerek.

La Vittoria Sara Nostra
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    aeros bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Bence buglardan önce oyundaki stratejileri konuşmakta fayda var çünkü hile nedir taktik nedir bunu iyi ayırt etmek gerek.

Neyse hocam eğlendik bir süre bitti gitti ;)

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

online serverlerda %100 güvenlik diye birşey malesef yok. oyüzden ilk günden beri barışçıl ve aramızda savaşıyoruz..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    aeros bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Aynene katılıyorum çünkü mc daki her yer arena değildir her yeri yakıp yıkma gibi bir stratejide yok diye biliyorum 
    he pvp sevenler vardır sevmeyenler vardır.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Redstone kullanarak belli bir bölgeyi lagdan geçilmez hale çevrileilir. 1.7 den Önceden server çökebiliyordu.

önceden private bir chesti altina hooper minecart koyarak içindeki itemi alınabiliyordu hala bazı serverlarda rastlıyorum.

kapılar plasure plate değilde sadece redtorch koyarakta açılabiliyor eğer koruma pluginin butonlara leverlere izin varsa.

bir kaç tane bug var sırf yapılara zarar vermek için  ama bunları burda açıklamak servarda kaosa sebep olabilir :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 5799 Toplam Mesaj: 17