Minecraft Nasıl Bir Oyundur Tavsiye Eder Misiniz ?
-
güzele benziyor, deneyelim
-
up
-
Oyun güzelde bu tahribattan müridin açtığı server yaramaz 2 haftadır whiteliste ekleyecek! ilgilenmiyor.
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
Oyun güzelde bu tahribattan müridin açtığı server yaramaz 2 haftadır whiteliste ekleyecek! ilgilenmiyor.
-----------------------------nicki bana yollaman yeterli pm kontrol ediyorum fakat senden mesaj yok :)
-
Brown bunu yazdı:
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------nicki bana yollaman yeterli pm kontrol ediyorum fakat senden mesaj yok :)
-----------------------------2 defa yolladım nickimi tamam dedin gündüz halledeyim dedin windowsda değilim dedin unuttun bizi hep :| Nick Pessimistic
-
Pessimistic bunu yazdı:
Brown bunu yazdı:
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------2 defa yolladım nickimi tamam dedin gündüz halledeyim dedin windowsda değilim dedin unuttun bizi hep :| Nick Pessimistic
-----------------------------ekledim valla pardon o arada bi iş girmiştir araya :|
Bu arada 1.9 versiyona geçtiğimizde serverin sitesini açacağım ve factions yerine towny modunu kullanacağız. Neden derseniz towny daha ayrıntılı bir mod ve rp isteyenler için potansiyel bir ortam da oluşturmaktadır. Yani oyunu daha zevkli kılacağı kanaatindeyim. Uygarlıklar veya krallıklar yapabileceksiniz. Ayrıca bu kaleler arası savaşlar olacak. Yine belli saatler veya belli günler adminlerin ayarladığı savaşları olacak. Bilginize :)