folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Server Loading...

Minecraft Server Loading...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    blackhammer bunu yazdı

insanogluunun tarihindeki butun mimari yapilari yapabilirim

çok iddalısın survivor da eyfel kulesini yapta görelim :D

Hocam buradaki minecraft bilenlerin işsizliğini ve yeteneklerini küçümsemişsin. Survival da giza piramidini yapar içine de özgürlük anıtını oturturuz, toplam yapıyı da çin seddiyle korumaya alırız. :D

Yeter ki yapıyı bozacak adam olmasın.

torpedo_XL tarafından 28/Haz/13 04:23 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler açılmadan bir süre önceden tam tarihi verirseniz sevinirim. Geç girmeyelim madenler kuruyunca giriom hep.

Bir de tavsiyem oyunun başlangıç ve bitiş tarihi belli olsun. Bu tarih bitmeden önce bir süre pvp kapalı olsun ki hazırlanayım. yoksa benden 2 gün önce başlamış adam dia zirhla kesip biçior bizi günlerce.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bence survival server, açmayın temalı server olsun daha çok eğleniriz

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Kolay gelsin vaktim olsa yardim ederdim de suan cok yogum artik baslayinca geliriz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler açılmadan bir süre önceden tam tarihi verirseniz sevinirim. Geç girmeyelim madenler kuruyunca giriom hep.

Bir de tavsiyem oyunun başlangıç ve bitiş tarihi belli olsun. Bu tarih bitmeden önce bir süre pvp kapalı olsun ki hazırlanayım. yoksa benden 2 gün önce başlamış adam dia zirhla kesip biçior bizi günlerce.

daha server açılmadan korkmaya başlamıssın holy :D asdasdasda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

heheheh :D Siyah birliği korkutuyor abi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

iyi gider valla hocu. ne ara açmayı planlıyorsunuz ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

blackhammeri kusümsemedim ve adamı servera aldım adam dikti eiffel i hiç acımıyor iste 1-2 tane bina kaldı görev binası falan var serverı açıcaz yani tam tarih veririz ve zaten ondan önce iOS ve ANDroid sakinleri seçilecek şimdiden yaz beni sruaya demeyin lütfen 

@holy 

hocam zaten kale savaşalrı olacka bir alan da pvp alanı olacak kas kendini öyle gir dia zırhınla kale savaşları da ilk 1-2 hafta olmaz iron adam yapın parasıyla zombi iskelet alın falan diye

madenler konusunda ise tüm madenleri yapamayız herhalde ama yakındaki madenler kuruyunca yenileriz madenleri random olarak ve duyuru panosunda bildiririz  

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    SiyahBeyaz bunu yazdı
    blackace bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

korkutmaz mı işte holy in evini ve hayvanlarını çayır çayır yaktığımız görüntüler :D asdasdasdasd yalvarıyordu bize dokunmayın evime diye :D :D

daha elimde bir sürü ss var :D servis edilecektir hepsi :D

holy%20in%20evi%203

holy%20in%20evi2

holy%20in%20evi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı
    SiyahBeyaz bunu yazdı
    blackace bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

korkutmaz mı işte holy in evini ve hayvanlarını çayır çayır yaktığımız görüntüler :D asdasdasdasd yalvarıyordu bize dokunmayın evime diye :D :D

daha elimde bir sürü ss var :D servis edilecektir hepsi :D

"ya sandıklarımı bile boşaltmışlar, o kadar gizlemiştim" ahahahah ne gülmüştüm be Holy'i ağlatacaktınız. :)

hsyN tarafından 28/Haz/13 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
Toplam Hit: 6046 Toplam Mesaj: 52