Minecraft Server Loading...
-
asiminnesli bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
insanogluunun tarihindeki butun mimari yapilari yapabilirim
çok iddalısın survivor da eyfel kulesini yapta görelim :D
Hocam buradaki minecraft bilenlerin işsizliğini ve yeteneklerini küçümsemişsin. Survival da giza piramidini yapar içine de özgürlük anıtını oturturuz, toplam yapıyı da çin seddiyle korumaya alırız. :D
Yeter ki yapıyı bozacak adam olmasın.
torpedo_XL tarafından 28/Haz/13 04:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler açılmadan bir süre önceden tam tarihi verirseniz sevinirim. Geç girmeyelim madenler kuruyunca giriom hep.
Bir de tavsiyem oyunun başlangıç ve bitiş tarihi belli olsun. Bu tarih bitmeden önce bir süre pvp kapalı olsun ki hazırlanayım. yoksa benden 2 gün önce başlamış adam dia zirhla kesip biçior bizi günlerce.
-
bence survival server, açmayın temalı server olsun daha çok eğleniriz
-
Kolay gelsin vaktim olsa yardim ederdim de suan cok yogum artik baslayinca geliriz
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler açılmadan bir süre önceden tam tarihi verirseniz sevinirim. Geç girmeyelim madenler kuruyunca giriom hep.
Bir de tavsiyem oyunun başlangıç ve bitiş tarihi belli olsun. Bu tarih bitmeden önce bir süre pvp kapalı olsun ki hazırlanayım. yoksa benden 2 gün önce başlamış adam dia zirhla kesip biçior bizi günlerce.
daha server açılmadan korkmaya başlamıssın holy :D asdasdasda
-
blackace bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
heheheh :D Siyah birliği korkutuyor abi
-
iyi gider valla hocu. ne ara açmayı planlıyorsunuz ?
-
blackhammeri kusümsemedim ve adamı servera aldım adam dikti eiffel i hiç acımıyor iste 1-2 tane bina kaldı görev binası falan var serverı açıcaz yani tam tarih veririz ve zaten ondan önce iOS ve ANDroid sakinleri seçilecek şimdiden yaz beni sruaya demeyin lütfen
@holy
hocam zaten kale savaşalrı olacka bir alan da pvp alanı olacak kas kendini öyle gir dia zırhınla kale savaşları da ilk 1-2 hafta olmaz iron adam yapın parasıyla zombi iskelet alın falan diye
madenler konusunda ise tüm madenleri yapamayız herhalde ama yakındaki madenler kuruyunca yenileriz madenleri random olarak ve duyuru panosunda bildiririz
-
SiyahBeyaz bunu yazdıblackace bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
korkutmaz mı işte holy in evini ve hayvanlarını çayır çayır yaktığımız görüntüler :D asdasdasdasd yalvarıyordu bize dokunmayın evime diye :D :D
daha elimde bir sürü ss var :D servis edilecektir hepsi :D

-
blackace bunu yazdıSiyahBeyaz bunu yazdıblackace bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
korkutmaz mı işte holy in evini ve hayvanlarını çayır çayır yaktığımız görüntüler :D asdasdasdasd yalvarıyordu bize dokunmayın evime diye :D :D
daha elimde bir sürü ss var :D servis edilecektir hepsi :D
"ya sandıklarımı bile boşaltmışlar, o kadar gizlemiştim" ahahahah ne gülmüştüm be Holy'i ağlatacaktınız. :)
hsyN tarafından 28/Haz/13 18:15 tarihinde düzenlenmiştir