Minecraft Sunucu Onlinemode=False Olunca Whitelist Çalışmıyor
-
Minecraft sunucu kurdum online modu false yapınca op ve whiteliste ekli olanlar giremiyor. online modu true yaptım iki kişi oynuyorduk ikimizin de üstündeki tüm eşyalar silindi ilk girişteki spawn noktasında doğduk. İşin özeti oyunu para verip almayanlar girecek whitelist de kullanacağız nasıl yapacağız. Eklenti falan yok sunucu sürümü 1.8.
-
Eski bukkit versiyonlarını kullanabilirsin yenilerde böyle UUID le çalişiyor. Yada o whitelist yerine plugin kullanabilirsin.
-
1.8 için plugin var mı ki
-
Eski pluginler çalişio olması lazim. AuthMe kullanıyormusun sunucuda? Yaziyim istiyosan basit bi tane whitelist plugin :)
-
adres verde girek be hocam :D
-
j4x bunu yazdı
Eski pluginler çalişio olması lazim. AuthMe kullanıyormusun sunucuda? Yaziyim istiyosan basit bi tane whitelist plugin :)
Yok uğraşma sağol acelesi yok zaten şimdilik 2 kişiyiz. Eskilerden uyduramazsam bile yeni buluruz :) Sunucuda hiçbir eklenti yok şu anda biz ikimiz de orjinal oyun ile bağlanıyoruz.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
adres verde girek be hocam :D
Şimdilik iki kişiyiz bir sürü eklenti olan sunucuda bile sağı solu yakıp yıkıyorlar bizim korumasız sunucuya şu anda herkesi alsam bizim evleri bulup tnt ile patlatırlar :) Bir süre böyle devam edelim arkadaş korkuyor oyunumuz yalan olacak diye 1 kişi için zor ikna ettim :)
-
hocam bence sen beni al zararsızım ben dierleri gibi deilim kardeş kardeş kazarız bina yaparız :D
-
Şu anda istesem de kimseyi alamıyorum sadece orjinal oyunla giriş yapılıyor. Bukkit 1.8 yok başka birşeyler baktım ama hiç birinde giriş için eklenti görmedim.
-
Biz pluginsiz direk hexxit oynuyoruz hamachiden server yokluğundan ötürü whitelist fln. kullanmıyoruz ama online mode false gayet akıyor ama dediğini denemedim belki de whitelist kullansak sıkıntı çıkartacak.. Neyse takipteyim sonuç çıkarsa bir denerim ben de.
-
Hexxit nasıl biz oyuna ek birşey istemiyoruz olan itemler olan canavarlar falan olacak ek birşey olmayacak. Oyunda değişiklik yapmıyorsa hexxit deneyeyim en azından eklenti bulup yükleyebiliriz orjinal suncuya eklenmiyor.