Minecraft Tekkit Server[Online]
-
tekkit sıkıntı iş kolay gelsin, server daha çok kasar, oyuncuların bilgisayarları da daha çok kasar, herkes oynayamaz zorluğundan dolayı, plugin desteği vanillaya göre kat kat daha az, zaten biçok kişide de hata vericek modlardan dolayı :(
-
hsyN bunu yazdı
tekkit sıkıntı iş kolay gelsin, server daha çok kasar, oyuncuların bilgisayarları da daha çok kasar, herkes oynayamaz zorluğundan dolayı, plugin desteği vanillaya göre kat kat daha az, zaten biçok kişide de hata vericek modlardan dolayı :(
aynen şimdi düzenliyorlar zorlanıyorlar modlarda. ama stabil duruma elbet getireceklerdir :) zaten kendi hostingleri varmış bu yüzden kasmaz diye düşünüyorum sağlammış :)
hacı onlarda tam düzgün kursunlar gerekirse tbt için alırız yardım :)
..Bu arada bilgi aldım sıfır değil bir kaç kişi almış :)
-
Tekkiti adam akıllı halledebilirlerse helal olsun. Tekkiti halletmek sıkıntı değil de onu normal bukkit pluginleri ile kombine etmek insanı canından bezdiriyor. Bizde tbt serverını ilk olarak tekkit açıcaktık hatta daha da öteye gittik horizon açalım dedik. Sonradan uğraşırken baktık biz halledebilsek bile oyuncular geldiğinde ne server daki makina dayanıcak ne milletin pc dayanıcak.
torpedo_XL tarafından 01/May/14 01:37 tarihinde düzenlenmiştir -
DİKKAT: Şu an cracklılarda girebiliyormuş!
-
mRBerkay bunu yazdı
o zaman hergün farklı nickle girer takılırız :/
-
hsyN bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
o zaman hergün farklı nickle girer takılırız :/
o da olur tabi :D neden olmasın :D