Minecraft Yardim
-
Hocam ncelikle minecraftın çalışabilmesi çin java yı bilgisayarına yükle:
https://www.java.com/tr/download/windows-64bit.jsp
Daha sonra verdiğim launcherı aç
Daha sonra

-
hocam arkadaşın attığı sadece single mod benim attığım aynı zamanda online modada girer sen bilirsin
-
SaviorAngel bunu yazdı
hocam arkadaşın attığı sadece single mod benim attığım aynı zamanda online modada girer sen bilirsin
Yanlışın var. Minecraftta single veya online modu crakli oynayabilmen clienta bağlı değildir, serverı kuranın configde yaptığı ayara bağlıdır.
Daha spesifik olmak gerekirse
"online-mode=true"
Bu ayarı "false" yaparsan hem crackli hem orijinal kullanıcılar serverına bağlanabilir.
Tabi bu olayın konuyu açan arkadaşın isteği ile hiçbir alakası yok. -
torpedo_XL bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Yanlışın var. Minecraftta single veya online modu crakli oynayabilmen clienta bağlı değildir, serverı kuranın configde yaptığı ayara bağlıdır.
Daha spesifik olmak gerekirse
"online-mode=true"
Bu ayarı "false" yaparsan hem crackli hem orijinal kullanıcılar serverına bağlanabilir.
Tabi bu olayın konuyu açan arkadaşın isteği ile hiçbir alakası yok.bildiğim kadarıyla crackli oyunla mcsg gibi serverlara giriş yapılmıyor
ama haklı olabilirsin :)
-
orjinal oyunun fiyati ne kadar ?
-
underzero bunu yazdı
24 euro :)
coLin tarafından 25/Kas/17 22:11 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
60 tl
-
Satin aldigin zaman her cihazda tek hesapla oynayabiliyor musun ?
Yoksa her cihaz icin ayri urun mu satinalinmasi gerekiyor ?
-
grpngy bunu yazdıjandark06 bunu yazdıgrpngy bunu yazdı
super olur.
ogluma normalde yasak oyun tablet telefon ama cok israr ediyor dayanamadik. hafta sonlari 1 saat falan izin vericez.
Hocam yasağın gerekçesi nedir acaba tamamen merağımdan soruyorum. Çok oynuyor, oyuna dalıpd erslerini ihmal ediyor mu, nedir gerçekten merak ettim.
kaldıki yasak olduğu için daha cazip gelecektir, aklı oyun vs olacağı için yaptığı işten hayır gelmeyecektir. En azından oyun oynaması için değil de yasaklama sebebini bilmediğimden ders yazacağım. ödevlerini özenli ve güzel bir biçimde yaptığı zaman haftanın belli günü vs izin oalrak verirsen hem onu teşvik eder hem de sıkıntıdan patlatmamış olursun.
aslinda bizim evde oyle bir yasak yok. sadece zararli oldugu gercegi var her konuda. asitli iceceklerin ona zarar verecegi, fazla seker cikolatanin zararli oldugu yonunde uyariyoruz. istersen icip yiyebilirsin diyoruz. oglumda ya ellemez yada tadina bakip birakir. telefon,tablet, pc, oynamasinin derslerini engelleyecegini ve ona cok fazla birsey kazandirmyacagini soyluyoruz. oda oynamiyor. arada sirada 15 dk yarim saat izin veriyoruz. o surede de genelde hayvan incelemelerini izler yada cocuklar icin bilim izler.
bizimkinin oyun muhabbeti biraz ozentiden geliyor. arkadaslari oynuyor ve anlatiyor bizimkide hevesleniyor.
bu oyunuda uzun suredir oynamak istiyor o yuzden yukleme karari aldim bilgisayara. sonucta cook uzun sureli oynayacagini dusunmuyorum.
Oyun oynamayıp sokakta oynayacaksa ya da evde daha faydalı başka şeyler yapacaksa tamam da boş boş duracaksa oynamasının zararı yok. Benim ilkokulda 5 senem sabah akşam atari salonlarında geçti, ortaokuldan sonra eve tv atarisi aldım lisede de bilgisayar vardı sabahlara kadar tır sürdüğümü biliyorum ama 4 yıllık teknik liseyi birincilikle bitirdim ingilizce olarak da oyunlar bana okuldan daha çok faydalı oldu. Çok abartıya kaçmayacak şekilde izin verin bence hem minecraft yaratıcılığını falan da geliştirir ev yapar tarla yapar.
-
hepinize tesekkur ediyorum.