folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Mini Pe CD Si Olan Arkadas Varmi..

Mini Pe CD Si Olan Arkadas Varmi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

arkadaslar basliktanda anlasildigi gibi, elimdeki Mini Pe Cd'si bozulmus. internetten baktim bulamadim..yedegimde yoktu

elinde minipe cd'si olan varsa paylasabilirmi..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=windows&folderid=60404

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    ertan cok sagol, ben mini pe olarak arattirdigim icin bulamadim..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

An error has occured:

File not found.

link ucmus :)

upload sansimiz varmi tekrar hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hallettim hocam

bakmadan tikliyorum linke :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bu PE kisaltmasinin anlami nedir  ya ?

merak ettim yada acilimi 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    (P)ortable (E)xecutable

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hocam elinde

miniPE cd'si olan kimse yokmu

Live CD

HirenBOOT cd filan istemiyorum

ozellikle miniPE lazim,

elinde olan varsa paylasirsa sevinirim.

Toplam Hit: 772 Toplam Mesaj: 8