Minibook Satan?
-
Yakın bir arkadaşım ewden çalışıyo fakat 6 yaşındaki kızının rahat wermemesinden dolayı ona idarelik çok iyi olmak zorunda olmayan bir minibook alalım dedik en azından annesinin bilgisayarını bırakır kız hiçbi işini yapamıyo alt tarafı oyun oynıcak elinde olan ya da tanıdığı olanlar warsa makbule geçer
çocuk için alıncağından dolayı uygun bişiler güzel olur sanırım
-
anakartı bozulmuş,garantisi var garantiye götürüpte yaptırmaya üşeniyorum.
ilk çıkan minibook.. asus eee pc..bu kulvarda en iyisi denilebilir..
düşünürsen 200 liradan veririm
-
1 adet lenovo
80 GB hdd
Çift çekirdek atom işlemci
256 mb ekran kartı
1 GB ram
kamerası wiralessi var üzerinde sorunu yok temiz makine 350 tl fiyatı sana tbt indirimi 349.99 tl :D -
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
anakartı bozulmuş,garantisi var garantiye götürüpte yaptırmaya üşeniyorum.
ilk çıkan minibook.. asus eee pc..bu kulvarda en iyisi denilebilir..
düşünürsen 200 liradan veririm
-----------------------------özelliklerini yazsana iyiyse ben alırım ram hdd ekran kartı işlemci
-
bi bak uyarsa satalım orjinal taşıma çantası ve mini adaptörlü kablosuz mause hediye ediyorum
-
vukuat bunu yazdı:
bi bak uyarsa satalım orjinal taşıma çantası ve mini adaptörlü kablosuz mause hediye ediyorum
-----------------------------tamir gerektircek bişi istemio seninkisi tamirsiz sanırım son fiyatın ne hocam çünkü pc yi rahat bıraksın die çocuğun eline werilcek sadece açıkcası çok kaliteli bişe beklemiyo sadece tamir istemesin yeterli
-
hiç bir sorunu yok 300 tl orjinal xp işletim sistemi ,kutusu dahi duruyo
-
cocuga alicaksan netbook alma kirar parcalar falan saglam bisey al. ikinci el thinkpad t40 falan al netbooklardan daha hizlidir hem hem fiyatlari iyidir cd surucusu falanda vardir boyut sorun olucaksa thinkpad x serisi dusunebilirsin x60 falan 300-350 ye temiz bulursun
-
Sarper bunu yazdı:
cocuga alicaksan netbook alma kirar parcalar falan saglam bisey al. ikinci el thinkpad t40 falan al netbooklardan daha hizlidir hem hem fiyatlari iyidir cd surucusu falanda vardir boyut sorun olucaksa thinkpad x serisi dusunebilirsin x60 falan 300-350 ye temiz bulursun
-----------------------------kırma huyu yok sadece pc yi rahat bıraksın yeter dio burdakileride dicem bakalım :/
-
Benimle iletisime Gec Ablam .
-
http://www.dealextreme.com/p/7-tft-lcd-android-2-2-via8650-cpu-wi-fi-umpc-netbook-black-349-79mhz-2gb-3xusb-sd-lan-72015
Bu işini görür 6 yaşındaki bir çocuk için çok bile :)