Minik Cam Parcalari Yutmak
-
end bunu yazdınoname bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Mide asidi eritemez doğrudur ama safra salgıları ve bağırsak calismasiyla mis gibi boka bulanır gider
:D
@end
halâ s*çmadın mı :D
bi 20 dk kadar once s*ctim, hafif batmalar hissediyorum anus tarafinda ama olur o kadar :DD
Vazelinle motoru yağla yoksa piyanolar sekmanlar gömlek kol piston buji ne var ne yok gider..
-
tamperli camsa bir şey olmaz, çekiçle dağıt bakalım tuz buz oluyor mu? olmuyorsa tetanoz olacaksın sanırım, o çıkana kadar bütün yol boyu tahribat yapacaktır mikro ölçüde.
-
RETRET bunu yazdı
tamperli camsa bir şey olmaz, çekiçle dağıt bakalım tuz buz oluyor mu? olmuyorsa tetanoz olacaksın sanırım, o çıkana kadar bütün yol boyu tahribat yapacaktır mikro ölçüde.
tamperli muhtemelen. cunku dagilan yer blok gitmis tuz/seker arasi bir sey olmus.
kirilma sebebi de daha once kirilan camin zimparalanip tekrar kullanilmaya kalkilmasi diye dusunuyorum :)
-
2007 de rene ile kafasini kirdigimiz bir sise sarabi beraber pic etmisik.
Ikimizde dana gibiyiz.Bence sizde temiz bi 15 yil yasarsiniz.
-
Eski bi program vardı, ilginç olayları kişileri gösterirlerdi, adam çay bardağı takır tukur yiyordu. Bişey olmaz herhalde :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=Sy03pCFxefs
adam 40 yıldır öğle yemeğinde çay bardağı akşam yemeğinde su bardağı yiyormuş. yalunuz büyük lokmalar halinde yutarsan çıkarırken yırttırabilir.
-
Kürdan yutup ölende var, cam yiyip biley olmayanda.
Dua ya devam. Doğru yoldasın.
-
nası hoca son durum, iyi misin ? bol sıvı alıp form çayı yada sinameki gibi bi şeyler yapıp bi doldur boşalt yap bağırsakları
-
TxT bunu yazdı
nası hoca son durum, iyi misin ? bol sıvı alıp form çayı yada sinameki gibi bi şeyler yapıp bi doldur boşalt yap bağırsakları
su an icin bir sikinti yok gibi, olacaksa da uzun vadede olur herhalde.
tesekkur ederim.
end tarafından 26/Mar/22 14:02 tarihinde düzenlenmiştir -
yNsr bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=Sy03pCFxefs
adam 40 yıldır öğle yemeğinde çay bardağı akşam yemeğinde su bardağı yiyormuş. yalunuz büyük lokmalar halinde yutarsan çıkarırken yırttırabilir.
Şekerden yapılan dekor camları yiyo