Minik Serçe Xp Türkçe
-
Dunyanin en Hizli Isletim Sistemi WinXp Sadece 124 MB [ 64 MB Ram Bile Yeterli]Kurulum Süresi 7 Dk'dan daha az sürer-------------------------------------------------------------------------İmage Dosyasının BoyutuISO Dosyasının Boyutu = 149,360,640
Iso Dosyasının İcindeki Dosya Sayısı = 2,041
Iso Dosyasının İcindeki Klasör Sayısı = 81-------------------------------------------------------------------------TinyXP Beast Edition İstatistikleri:
Isletim sistemin kullandigi Ram = 42Mb
Windows Acılmıs Boyutu = 321.6 Mb
Ilk Kurulumda calisan Uygulama sayisi = 13
Kurulum Suresi = Yedi [ 7 ] dakika
-------------------------------------------------------------------------
Windows XP Pro Eklenen Yenilikler
Service Pack 2 Eklendi (WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe)
Oyunda ve İnternet'de Performans Artımı için Registry Kayıtları Düzenlendi
-------------------------------------------------------------------------Sürücü DesteğiEthernet LAN Driver sürücüleri dahil hepsi olmasadaMicrosoft Sidewinder sürücüsü ekliSes Sürücüleri ekli-------------------------------------------------------------------------
Windowsla Beraber GelenlerMozilla Firefox Web Browser v1.5.0.4
Mozilla Thunderbird Email Client v1.5.0.4 (20060516)
MSN Messenger v7.5.0324 -
-
edit
hemen indiriyom
-
configrasyonu düşük olan win kullanmada zorlanan arkadaşlar için ideal bence
-
Evet baya hızlı ıkı gun kullanmıştım. win 98 kumuş gibi oluyor. Ama karakterler falan bozuk cıkıyordu. Bilgisayarınız eskıyse kullanın ama 512nın uzerınde ramınız varsa hiç bulaşmayın
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=56855
Burda ingilizce olanı var
-
Sürücü durumu esas önemli benim için. Acayip külüstür bi makinam var.XP+Xubuntu yapıyorum. Bunuda bazı oyunlar için hemen alırım yanıma ama.....XP bile Rİva TNT 'yi tanımıyor. Sürücü durumu nasıl test edebildinmi?
Toplam Hit: 1118 Toplam Mesaj: 6