Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun
-
bu miraç mevzu muhammedin ölümünden sonra icat edilmiş olup asıl amacı arapların kudüs üzerinde hak iddia etmelerine bir neden uydurulmasıdır yoksa niye mekkeden kudüse uçsun, istanbul ya da moskova değilde ??
ayrıca fezaya uçabiliyordu da neden cebrail ayağına gönderildi diye de düşünmüyor değil insan , tabi tanrıların işine akıl sır ermez
-
seninde hocam :)
-
hayır'lı kandiller. yok lan yanlış oldu, bunu geçen yaz referandum zamanı yazıyoduk.
-
cümlemizin. :)
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bu miraç mevzu muhammedin ölümünden sonra icat edilmiş olup asıl amacı arapların kudüs üzerinde hak iddia etmelerine bir neden uydurulmasıdır yoksa niye mekkeden kudüse uçsun, istanbul ya da moskova değilde ??
ayrıca fezaya uçabiliyordu da neden cebrail ayağına gönderildi diye de düşünmüyor değil insan , tabi tanrıların işine akıl sır ermez
-----------------------------Madem inanmıyosun kirletmek zorunda değilsin burayı ? Saygı duymak zorundasın, sesini kesip oturmak zorundasın ! Sana bu cürreti kimse vermiyo çünkü. Herkesin herkese saygısı olmak zorunda bu ne terbiyesizlik ya ? Ukala ukala konuşuyosun, sanki bi bok biliyomuşsun gibi :S
“O ufkun en yukarısında idi. Sonra indi ve yaklaştı. Nihayet kendisine iki yay kadar, hatta daha da yakın oldu. Sonra da vahyolunacak şeyi Allah kuluna vahyetti. O’nun gördüğünü kalbi yalanlamadı. Şimdi O’nun gördüğü hakkında onunla mücadele mi edeceksiniz? And olsun ki onu bir kere daha hakiki suretinde gördü. Sidre-i Müntehâda gördü. Ki, onun yanında Me'vâ Cenneti vardır. O zaman Sidre'yi Allah'ın nuru kaplamıştı. Gözü ne şaştı, ne de başka bir şeye baktı. And olsun ki Rabbinin âyetlerinden en büyüklerini gördü.” (Necm Suresi, 7-18.)
Cümleten mübarek ola kandiliniz .
-
amin cümlemizin
-
xzxz inançsız olabilirsin ama senin inançsız olman demek başkalarının inançlarıyla dalga geçip olayı yawşaklık derecesine getirmek değildir.baktınki dini konu neden giriyorsun hadi girdin diyelim neden kirletme gereği duyuyosun böyle şeylere sen o minik beynini yorma uslu uslu otur emi akıllı çocuk... bu arada okulların kapandığı nasılda belli oluyor.
Tüm İslam Aleminin Kandili Mübarek Olsun...
-
kandiliniz mubarek olsun arkadaslar
-
yahu nedir şimdi saygısızlık gördüğünüz hemen olayı dalga geçiyo bilmem ne olayına getirdiğiniz ?
dini siyasi başlık yasak dendi siz açmışınız bende fikrimi söyledim , miraç olayının "kafirlere" göre asıl mevzunun ne olduğunu belirttim bunun nesi saygısızlık, asıl sizin yaptığınız abes yok efendim sus kes sesini bilmem ne
-
Adamı ellemeyin, din siyaset yasaklanmış yazacak bişeyi yok girip çıksın işte inanan kişi zaten taşakları sallandırır geçer "yeaa hindistanda doğsan müslüman değil hindu olurdun pis şakirt yobaz swh" gibi bişeye cevap vermek gibi bişey olmuş sizinkiler
Miraç geceniz kutlu olsun kandil nedir amk.