folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mısır Piramitlerinin Sırrı Çözüldü...

Mısır Piramitlerinin Sırrı Çözüldü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

hacilar ben de piramitleri yerinde gormus biri olarak bu konuda cok arastirma yaptim, bana en mantikli gelen, icinde benim de yorumum olan teori de su.

1) hepimiz nuh tufanina inaniyoruz.  

2) elektrigi edison icat etmese idi insanoglu hala buharli makinelerle yeni icatlar yapacakti, teknoloji farkli bi yonde ilerleyecekti ve de bilgisayar gibisinden islemleri kat kat hizlandiran aletler olmayinca da teknolojik gelisim tamamen farkli bir yonde olacakti.

benim teorim de su. bu misir halkinin teknolojide muazzam bir seviyeye ulastigi dogru (simdi teknoloji diyince robotlar mikrocipler anlamayin, adamlar o vakitte nil nehirnin ne zaman tasacagini, ay/ gunes tutulmalarini hesapliolardi). bu adamlar farkli bi yonde de olsa mimari geometri gokbilim gibi bilimlerde belki gunumuzden de fazla ilerlemislerdi. daha sonra insa ettiler ama nuh tufaninda dunyanin -en azindan bi kisminin- yol oldugunu biliyoruz. o durumda bu insanlar hep tufanda geberdi gitti, dolayisi ile teknolojisi de gitmis oldu sonra insanlar yillarca ulan bunlar nasil yapti bunu diye dusundu durdu. ayrica bazi firavunlarin kendini tanri iddia ettigini de biliyoruz. biraz arastiran gorecektir ki bu firavunlarin bazilari en iyi bilginlerini bu tezlerini desteklemek icin kullanmislar. mesela firavun bilgine nil in tasacagi zamani hesaplatiyor sonra cikiyor -ben sizin (hasa) tanrinizim, gorun yarin nili tasiracam gazabim buyuktur hede hode- gibisinden laflar ediyor. bana en mantikli geleni bu. 

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Ne atlantisi patlantisi bırakın ya fransız babamız açıklamış işte rampa mampa komuşlar :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ne fantezici adamlarsınız aq.Mustafa Topaloğlu ufosuyla indi el birliğiyle taşları taşıdılar deseler ona bile daha çok inanırım.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Medeniyet düz bir çizgi değil,yuvarlak bir dairedir !

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

örneğin Hinduizmin kutsal destanı muhabharata da bununla ilgili birçok olay anlatılıyor..
    mesela bi bölümde kral ve elçisi uzay a çıkıyorlar..uzay a çıktıklarını da aralarında geçen konuşmalardan anlıyoruz..
    bende kitabı vardı ama şuan elimde değil..
    ---------------------------------

konu bu sekilce çeşitli din inanıs vs.. olarak cevaplanmazsa sewinirim sonucda 
    bizimde kitabımızda adem we havva ilk insandır bizlerde onların soylarıyızdır 
    bilmem kaç yılını kimin ne yapdıgı değil..yapanların nasıl yapdıgı benim merakım..
    hem uzaylılar neden gelip mısıra piramid diksinki:S 

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    şimdi olay şöyle sipidik kardeş..
    piramitlerin nasıl yapıldığına dair o kadar çok teori var ki sayılıcak gibi değil..
    ama birçok yerde okudum ve hep aynı noktaları gördüm..
    yani eski uygarlıkların bizden çok yüksek bi ırk oldukları..
    mesela okuduğum bi kitapta yazan olay aklıma geldi..
    olay şu eski mısırda insanlar burçları buldular di mi..?
    burçları nereye bakarak buldular tabiki yıldızlara göre..
    yıldızların oluşturdukları kümelere isim verip burç diyoruzya hani =)
    anlatmak istediğim olay şu biz yüksek teknoloji kullanarak bunu kanıtladık yani ileri teklonojili teleskoplarla bakarak yıldızların oluşturdukları kümeleri gördük..
    peki bu adamlar nasıl gördüde bu şekilde isimlendirdiler..demek ki ya uzaya çıkabildiler yada başka bişey..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ben ufoya mufoya inanmam uzaylı olayı hikaye.. piramidler biraz abartılıyor yani o kadar neyi incelesen bişeyi bişeyiynin yarınsıa bölüp çarptığınd api sayısını bulmazsan ışık hıznı bulursun ses hızını bulursun.. discoverry channelda piramidler hakkında program vardı çok süper.. en kral piramid çindeki piramid aslında am onu bilen yok... bunlara gelince, içinde radardır sonardır çalışıyo hikaye.. içi yazın soğuk kışın sıcak dğeil her daim soğuk oluyo oda hikaye.. ztaen yoğurt olma bilmemne arkadşa içerde canlı bi bitki bişey yokki oksijen yok bişey yok güneş ışığı yok illaki bi bilimsel açıklaması vardır onun öyle olağanüstü bi teknoloji sonucu olduğunu düşnümom insnalar böyle esrarengiz maceler vs arıyo.. 16. yy da fln burdan koca koca kral mumyalarını kaçırıp ingilterede mumya soyma partileri düzenliolarmış adamlar.. fantezi yani
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    bence mantıklı arkadaşlar çünkü yapilan bir kazida 40m lik bi insan iskeleti bulunmuş vede bi mealde hz ademin boyunun 30m civari oduğu söyleniyor yane bizden kat kat güçlüler bu adamlar ahh ah bende o boy o güç olcak varya tek başima gökdelen dikerim be
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

evet eskiden insan ırkı şu ankinden uzun ve bir o kadarda güçlüydü ama 10 metrelerle ifade edilmiyordu o kadarda değil yani. Bulunan en eski insansı iskeletin haberini burdan okuyabilirsiniz http://www.ntvmsnbc.com/news/385650.asp

İnsansıdan bahsediyorum çünkü eskiden daha uzunduk diyoruz o zaman en eskisini inceleyelim ne kadar uzun olduğuna o şekilde bir değerlendirmede bulunabiliriz.

Benimde şahsi bir teorim var aslında piramitler hakkında.Zamanında kumdan bol ne vardı mısırda rampaların yanı sıra piramit alanının etrafına bir set çekilir yapı yükseldikçe alana kum doldurulur inşaata bu şekilde kademeli olarak devam edilinilebilir.Tabi yükselen kumların üzerine gerekli şeyler konup alan sağlanır.İş bitimindede setten açılacak bir deliktende kum boşaltılır vs.vs.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    Madem çözdü Aynısından bi tane yapsın
Toplam Hit: 8240 Toplam Mesaj: 42