Mısır'a Giden
-
Arkadaşım gitmişti çok beğenmiş ki bende bir turizmci olarak rixsos candır pişman olmassın, +18 adult olana gidicem bende gidersen brazilya alacart tercih et :)
-
dostum ben ssh rixosda kaldim gecen sene, tamamen rezalet. turkiye cikartmasi gibi, yemek almak icin siraya giriyorsun gelip millet onune geciyor falan tek otelin adi var rixos diye. sonra yuzmek icin denizi cok dalgali o bolgenin vede iskele cok kucuk ve kalabalik surekli tepende duduk calan tipler var acilma diye. yani ne yapsan asiri kalabalik oldugu icin rahat edemiyorsun heryer les gibi sira beklemeyi bilmeyen insanlarla dolu. restoranlara rezerve yapmaya calisiyorsun surekli dolu diyorlar ben 5gun kaldim sadece gidecegim gun cin alakart restoranina rez yapabildim.
sana tavsiyem hurgada makadi bay (makadi koyu) buradaki oteller hem daha nezih hemde fiyat daha uygun daha cok eglenirsin. hrg havalanindan 20dk falan suruyor bu bolge. 20-30dolar civari gidersin herhangi bir taksiyle. ben bu bolgede bircok otelde kaldim favorim jaz otelleri. genelde yasli almanlar kaliyor. insanlar cok saygili personel cok guler yuzlu ve ilgili direk muhattap bulabiliyorsun. burasi koy oldugu icin deniz daha dalgasiz ve resifler oldugu icin koyun icerisine kopekbaliklari giremiyor. yuzmede yapabilrsin. dalis, akvaryumtekne cocuklar icin, aquapark vs etkinliklerin hepsi buradada var. sana tavsiyem budur yani bosuna rixosa dunya para bayilma derim.