Mıssıra Giden Varmı Aranızda ?
-
abi coğrafya bilgimi siktiniz :)
mısır mıssırmı avrupadamı nerde bu :D:D -
ne diyonuz be mıssır avrupada deil sizin coğrafya bilginizi eşşekler şeedsin doğuda doğuda teeeeeeeee orta doguda ohohoho sizle işimiz var daha mıssırın yerini bilmiyonuz
-
"HER FİRAHUN İÇİN BİR MUSA VARDIR" MISSIR ortadoğuda kuzey batıya düşüyor yani merdiyenlerde 13. boylam 31 eksende oluor kardeşim coğrafya benden sorulur. :) ))) : ))
-
bu arada açtığım konunun a.q bıraktınız hepinize sonsuz teşekürlerimi sunarım : ))
-
aaa oradamıydı hay ak bir boku bilmiyomm :P
bişi değil kardeşim -
Firahun ne demek abu?
Mıssır ada gitmedim,Mısır a da -
bizim ilerdeki mısırcıyı diyosunuz 10 kilometre yürümeni tavsiye ediyorum beleş ama mısır alcaksan o iş 1 ytkye patladır :D
-
ya kardeşim coğrafya bilginize sıçıyım, şimdi dünyada üç çeşit mısır vardır, biri patlamış mısır, biri haşlanmış mısır (genelde süt darı diye bilinir) diğeride bir ülkedir, bunlardan ayri bide hindisstan vardır, kimileri Türkiye içinde hindi (Turkey) dere ama nese siti edin konu dağılmasın,
şimdi ülkemizde, doğu karadeniz bölümünde, batı karadeniz bölümünde, ve bu gibi yerlerde misir yetiştirlir, dolayısıyla mısır görmek istiyosan git kardeşim karadenize gör, adamın biri 700 800 $ mı yuro mu ne demiş ulen o paraya misir tarlası alırsın be -
bizim hoca gittim demişti güzel falan dedi
bide fakir ülkeymiş orası pek para cıkmıomuş yani
ama tam ne kadara patladı hoca hanım die sormadım:) -
KEOPSTA TEpesinde kebap yapıp mala vurup şarap içip Kızıl denizde yıkanacağım .. Ne mütlu türküm diyene...
Toplam Hit: 3617 Toplam Mesaj: 38