Mit Eleman Alıyor!
-
çok şaşırdım :S ilanla istihbarat elemanı arayan tek ülke bizizdir kesin! Istihbarat öyle yoldan geçene verilecek iş değil diye bilirim,içine giren insanların o andan itibaren hayatlarının değiştiğini,hatta kendilerinin değiştiğini bilirim (polat alemdar olayı aklınıza gelmesin). hakkaten ilginç :S
-
Ingiltere de CounterStrike tarzi oyunlara reklam verildigini okumustum. (Kitleye göre reklam)
Merak etme tek biz degilizHem bu basvurularla masa basi calisirsin ancak, gercek ajanlar askeriyeden alinir heralde.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------çok şaşırdım :S ilanla istihbarat elemanı arayan tek ülke bizizdir kesin! Istihbarat öyle yoldan geçene verilecek iş değil diye bilirim,içine giren insanların o andan itibaren hayatlarının değiştiğini,hatta kendilerinin değiştiğini bilirim (polat alemdar olayı aklınıza gelmesin). hakkaten ilginç :S
-----------------------------dai bi paragraf yazdm okusaydınya :| her mit elemanı ajan deil.. nrmal devlet dairesnde calısıo gbi mit in yernde memuriyet ypıolar
-
Milli İstihbarat Teşkilatı Erkek İstihbarat Uzman Yardımcısı Sınav İlanı
En az 4 yıllık örgün eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler Fakültelerinden veya İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, işletme, iktisat, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri Bölümleri ile ilgili Fakültelerin Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Tarih, Halkla İlişkiler, Gazetecilik Bölümlerinden mezun olmak
"KPSSP1" puan türünden 85 ve üstü puan almış olmak,
yabancı dil sınavıda var daha
eee bunlara uyan varmı. istedikleri belgeleri posta ile yolluyon. yani sadece ilan halka açık başvuranları kimse bilmiyor. hem bilse ne olcak açılan sınav masa başı bir iş için. ne var bunda yabancı ülkelerdede durum bu şekilde işliyor. ajanları diğer kurumlardan kendi kıstaslarına uyanlar içinden seçiyorlar.
-
İnşallah 3 ay SOnra ben Uyacam :) kpss85 tamamdır yabancı dilde var :) pc felan uzmanlıkta var güvenlik de kimlik var daha ne olsun a.q :)
ha bide göbek var onuda eritiriz artık :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------İnşallah 3 ay SOnra ben Uyacam :) kpss85 tamamdır yabancı dilde var :) pc felan uzmanlıkta var güvenlik de kimlik var daha ne olsun a.q :)
-----------------------------yürü be alper dayı yalnız göbekli mitçi olmuo mu yaw :)
-
O isin zevki cıkmaz ki.Normal bir memur gibi olcan.Bazı yararları da yok degil.İstedigin bilgiye ulasabilme,silah tasıyabilme.Bir zabıtadaki tüm yetkiler var yani.
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------İnşallah 3 ay SOnra ben Uyacam :) kpss85 tamamdır yabancı dilde var :) pc felan uzmanlıkta var güvenlik de kimlik var daha ne olsun a.q :)
-----------------------------yürü be alper dayı yalnız göbekli mitçi olmuo mu yaw :)
-----------------------------
Müsteşar olucam olum ozaman olur :) -
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------çok şaşırdım :S ilanla istihbarat elemanı arayan tek ülke bizizdir kesin! Istihbarat öyle yoldan geçene verilecek iş değil diye bilirim,içine giren insanların o andan itibaren hayatlarının değiştiğini,hatta kendilerinin değiştiğini bilirim (polat alemdar olayı aklınıza gelmesin). hakkaten ilginç :S
-----------------------------dai bi paragraf yazdm okusaydınya :| her mit elemanı ajan deil.. nrmal devlet dairesnde calısıo gbi mit in yernde memuriyet ypıolar
-----------------------------ajan olmadığını bizde biliyoz olum-istihbaratta memurluk bile böyle ilanla olacak şey gibi gelmedi bana :S neyse,vatana millete hayırlı olsun ne diyelim :)
-
Sınavla alınanlar polat alemdar gibi olmuyor.Operasyon adamlarını yetimhanelerden seçiyorlar...Annesi babası olmayanları seçerler.