folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder MIT Harvard Gibi Üniversitelerin Eğitimleri

MIT Harvard Gibi Üniversitelerin Eğitimleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

bu üniversitelerin eğitim farkı nedir acaba? İçerik olsun, teori ve pratikte olsun bu üniversiteleri daha iyi kılan nedir?

buralarda master dalında insanlar ne yapıyor? MIT, HARVARD, OXFORD, CAMBRIDGE, YALE, STANFORD çok merak ediyorum.

neden en iyi seçiliyorlar

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Adını sanını unuttum ; Standford'da olması gerek ; bi fizikçi dayı vardı. Herif son dersine giriyor. Abi adam neler anlatmıştı. Gösteriler falan :|

Yeminle özenmiştim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Adını sanını unuttum ; Standford'da olması gerek ; bi fizikçi dayı vardı. Herif son dersine giriyor. Abi adam neler anlatmıştı. Gösteriler falan :|

Yeminle özenmiştim. 

MIT, Walter Lewin. Büyük adam vesselam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

profilimin altındaki paylaşımlara bak.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

bu üniversitelerin eğitim farkı nedir acaba? İçerik olsun, teori ve pratikte olsun bu üniversiteleri daha iyi kılan nedir?

buralarda master dalında insanlar ne yapıyor? MIT, HARVARD, OXFORD, CAMBRIDGE, YALE, STANFORD çok merak ediyorum.

neden en iyi seçiliyorlar

Egitimdeki fark:
    Bizim hoca "bu konulari lisede gormus olmaniz gerekiyordu" diyip turev ve integralin temelini anlatmamisti.
    Mit'te ise lineer cebir dersindeki yuce insan en basit denklem sistemini lise ogrencisinin anlayabilecegi duzeyde temelden anlatiyor, hata yapiyor duzeltiyor, muhabbet eder gibi ders anlatiyor.

Onlari daha iyi kilan temel sebep:
    Aile baskisi olmadan ilgi duyduklari, yeteneklerinin oldugu, basari gosterebilecekleri bir bolume gitmeleri... Ayrica ayni isi yapmaktan zevk alan kisilerin bir araya gelmesi de cikan urunlerin kalitesini arttirir.

Yoksa ders ayni ders, konu ayni konu, dersi anlatan kisi bile ayni... Ama yukarida anlattigim etmenlerden dolayi egitimde sikintiliyiz...

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

o değil de hazılık yılı bitecek,ben daha videodaki elemanları anlayacak ya da general physics okuyacak kıvama gelmedim.ders çalıştığım da yok gerçi.ama ufaktan tırsmaya başladım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

o değil de hazılık yılı bitecek,ben daha videodaki elemanları anlayacak ya da general physics okuyacak kıvama gelmedim.ders çalıştığım da yok gerçi.ama ufaktan tırsmaya başladım

lisede ve üniversitede hazırlık okudum. toefl verdim. uzun süre yurtdışında yaşadım, hala general physics okuyamıyorum rahat ol.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

çizdim Türkçe olması baya iyi olmuş

Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 19