Mit Personel Alıyormuş
-
Mit personel alıyormuş bizim yaşımız geçti :) afedersiniz hala göründeki kıl ağarmayan kaldıysa ve şartları sağlıyorsa başvurusunu yapsın...
https://www.mit.gov.tr/kariyer.html
selamlar
CiRKiN tarafından 28/Oca/25 19:49 tarihinde düzenlenmiştir -
CiRKiN bunu yazdı
Mit personel alıyormuş bizim yaşımız geçti :) afedersiniz hala göründeki kıl ağarmayan kaldıysa ve şartları sağlıyorsa başvurusunu yapsın...
https://www.mit.gov.tr/kariyer.html
selamlar
Selam canim
S*k killari pismaniye olmayan yok burada,
-
Bu işlerle uğraşan tanıdıkları olan varsa bilir ki öyle hiççç kolay işler değildir :))
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Bu işlerle uğraşan tanıdıkları olan varsa bilir ki öyle hiççç kolay işler değildir :))
Benim bir akrabam mitte çalışıyordu. Dilencilik bile yapmış görev icabı. Daha sonra Bir çoğunuzun tanıdığı Türkiye'nin en karanlık adamlarından birinin ekibindeydi özel harekatçı olarak.
Bir kere bizim eve james bond çantasıyla gelmişti çantada el bombası ve minicik oyuncak gibi suikast tabancası ve başka bi büyük silah mühimmatlar filan vardı.
O zaman çocuktum tabi büyüyünce bana söylemişlerdi mevzuyu.
Simdi kendisi 57 yasinda ve hala sabahlari tek baş parmağıyla şınav çeker. Önceden iyi hoştu çekilir bi adamdı da şimdiler de çok büyük arıza. Sürekli vukuatlarini duyuyorum. Kafa gitmiş.
Yapılacak meslek değil.
-
Mit de çalışan herkes özel harekatçı veya operasyonu değil gençler. Bilişimciside ,var yöneticiside var, istihbaratçısıda var, harekatçısıda var
-
Her gün gazete okuyanı da var
-
Yalnız MİT'te çalışanlar açık açık söylemez. Ya polisim deyip geçer ki çoğu üstünde polis kimliği taşır yada Cumhurbaşkanlığında çalışıyorum der.
-
hep bu kurtlar vadisi hepp .. :)
-
Girmesi zor, girdikten sonra devam ettirmesi zor. Her bünyeye göre değil. Tek tabanca adamın yapabileceği bir iş. İşin içine aile girince çekilmez hale gelebilir.
-
korkarabatak bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Benim bir akrabam mitte çalışıyordu. Dilencilik bile yapmış görev icabı. Daha sonra Bir çoğunuzun tanıdığı Türkiye'nin en karanlık adamlarından birinin ekibindeydi özel harekatçı olarak.
Bir kere bizim eve james bond çantasıyla gelmişti çantada el bombası ve minicik oyuncak gibi suikast tabancası ve başka bi büyük silah mühimmatlar filan vardı.
O zaman çocuktum tabi büyüyünce bana söylemişlerdi mevzuyu.
Simdi kendisi 57 yasinda ve hala sabahlari tek baş parmağıyla şınav çeker. Önceden iyi hoştu çekilir bi adamdı da şimdiler de çok büyük arıza. Sürekli vukuatlarini duyuyorum. Kafa gitmiş.
Yapılacak meslek değil.
Kafa gidik desene tam görev adamiymis :))
-
arada bir buaraya gelenide var -_-