MİT, Sınavsız Mülakatla Personel Alacak
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
davos mitte çalışan herkes kimliğini gizleyecek diye bişey yok abi.Bizim eniştenin babası mitte bilgi işlemde görevli geçende teyzemin kızının (mitte görevli olan adamın gelini)köyüne gittik oda ordaydı neyse kahveye çıktık çay içiğ muhabbet etmeye köylünün biriyle muhabbete daldı bu çayın sonlarına gelmiştim ben eve gidiyom artık dicektim ki baktım mit kimliği açık duruyo masanın üstünde üstünede bi dünya hikaye anlatmıştır mq sever zaten hava basmayı...
yorum yk...
-
O kadar abartmaya gerek yok. Herkez ajan değildir, bildiğimiz masa başı memurdur, bir kısmıda polis gibi takılır. Hatta bir çok il ve ilçede bunların kendi evleri vardır halkça da bilinir. Zamanında bir çok yerde daire kiralayıp kendilerini de teşhir etmişlerdir, unutmayalım bizim türk insanı havayı sever...
Holy senin verdiğin örnekte de o adam müsteşar, tabiki bilinecek.
-
yorum yoksa neden mesaj atıyon abi amacın ne anlamadım ki :D
-
Yok be kardeşim abartmayın o kadar :) ama soran olursa şöyle diyor genelde
X : Selam Ben xx mesleginde çalışıyorum
Y : AS bende polis memuruyum
muhabbet derinleşir olurda branşını sorarsa orasını sallıyor işte
-
yaşım gelsin askerlik bitsin..ilk işim mite başvurmak olcak..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------O kadar abartmaya gerek yok. Herkez ajan değildir, bildiğimiz masa başı memurdur, bir kısmıda polis gibi takılır. Hatta bir çok il ve ilçede bunların kendi evleri vardır halkça da bilinir. Zamanında bir çok yerde daire kiralayıp kendilerini de teşhir etmişlerdir, unutmayalım bizim türk insanı havayı sever...
Holy senin verdiğin örnekte de o adam müsteşar, tabiki bilinecek.
benden duymuş olmayın reis mit ajanı :D -
paylaşım için teşekkürler.