Mitsubishi Carizma Nasıl Araba ?
-
bütçene göre bunun temizini bulursan bunu al hacı :) tavsiyemdır
-
Mitsubishi Carizma al güzel araba ama parçası çok pahalı. Ben iki sene kullandım ama sorun çıktığında benim Arabistan'daki sanayici kuzenler hem parça getirdi hem tamir etti. Konya'da falan doğru düzgün tamir edecek adam yok. Herhangi bir sorunda başını fena ağrıtabilir.
-
Japon sağlamdır, Japon dayanıklıdır.
Öte yandan; bir araba için senelik 15.000 km uygundur.
Yani 12X15.000 dersek : 180.000
sonucu çıkarıyor. Bunun üzerindeyse alma, altındaysa al gibi bir mantık çıkabilir hocam.
---
Genel konuştum. Bunun dışında Rize'nin yolları nasıldır, araba kaç senedir neredeydi ? Kaza durumu, falan fişman incelenmesi gerek. 'bence' iyi gibi duruyor ama uzmanla arabayı incele derim.
Sen kendi adamınla bak.
-
discovery channelda eski arabaları yeniliyorlar, satıyorlar, o programda adamlar yağışsız bölgelerden alınan arabalar daha sağlam kaportaya sahip diyorlardı. bu araba tahminimce kurumaya fırsat bulamamıştır. Tabi bu bir ölçüt müdür bilemem :)
rebellisch tarafından 30/Oca/13 14:19 tarihinde düzenlenmiştir -
goldfinger bunu yazdı
japon olsun çamurdan olsun
aynen katılıyorum. kuzenimde corolla var 96 280k da ama masallahı var.
karizme da iyidir hacım. ama biraz malzemesi tuzlu olur.
corolla daha uyguna gelir. japon arabaların motoru (benzinli) 400 500 kya kadar aynı performansla gidebiliyo. lpg ileyse zaten dizelden pek bi farkı kalmıyo.
-
rizeden arabamı alcan? çürüktür hocam o. zaten koltuklardan direksiyon ve vites topuzu kaplamalarındann araba kendini belli ediyor, berbat.
12 bin tlye daha çok alternatif var clio bak fiat bak ne bileyim kalite istiyom dersen eski kasa opel astra bak. bakda bak yani. 12bin tlye çok güzel 98 astra 1.6 gls bulunur saydığım araçlarıda solda bırakır. konforludur klima airbag hidrolik abs ön iki cam otomatik bazılarında oto sanruf bulunuyo yani.. araştır biraz