Mizika Calmak --- Ders 1
-
2. derse geçelim bize gitar öğret kompü :)
-
Compü abü blues tarzını severm,heleki mızıkayı dahada çok severim :D ama çalamıyorum ben yau.Şöle detaylı bi video koyarsan çok makbule geçer valla =D
-
compü bir şeyler çalarsan (hiç adetim değildir ama) indirir dinlerim.
Benim iyi bir müzik kulağım olmasına rağmen (müzik hocamın tespitiydi çok ta güzel türkü söylerim) enstrümanlara karşı yeteneğim yok. Belkide doğru enstrümanı denemedim hiç..İçimde uhdedir..
-
hocam hep mızıka calmak istemişimdir. devamını bekliyorum muhakkak :)
-
Ya Dersi okudum yarın gidiom mızıka almaya ne yetenektr sen reklamcı vs olmalıymsın hohner rulz :S
-
hehe saol walla compu... mizika calmayi mrk etmisimdir sesi fln hosuma gidiyodu ..hep ole sittir b*ktan seyler caliodum rasgele:P walla videoda olsa tam super olur compuu
-
Hacilar mizika benim icin bir dost gibidir,yanimdan pek ayirmam,oyle profesyonel falan olarak ilgilenmem muzikle ama mizikanin hakkinida veririm :) .Genelde universitede bolumun arka tarafina giderim gol manzarali ucurumdur.Deca bilir ,kuytulda bilir,a4tech te bilir (turkuaz kafenin arkasi) ...oraya otururum ogleden sonra gunes tam karsima gelir,uff bi baslarim calmaya nota falan yok,dogaclama,10-15dk kesintisiz calarim,cigerler siser iyice nefes alamayacak duruma gelince birakirim,20-30saniye icerisinde etrafimda rahat 10kisi olur tesekkur ederler vs,bir ara bitane kiz aglayarak geldi yanima :) sevgilisinden ayrildigi bir donemmis ne kadar duygulu calmissam kiz resmen agladi yanimda.Tabi bende gaza gelmisim karıncanın ağustos böceğine dediği laf misali " çal be ağustos böceği sabahlar olmasın" ...kız oturdu Barış Manço'nun Unutamadım parçasını girdim ,notaları ben kendim çıkardım :) yoksa do do re mi fa sol gibi anlamam :) ...kız uctu iyice tabi bendede ask acisi var,gozlerim doldu falan,boyle cok anim var...Bir keresinde yine oturdum gole karsi caliyorum yanima birisi geldi "hello" dedi,host dedim :) boyle bilmem ne programiyla tatil gezme amacli gelmisler amerikali ogrenciler 3-4tane kiz 1tane erkek :) tabi o zamanlar cok cakmiyoruz ingilizceden "anliyorum ama konusamiyorum" :) ...neyse kizlar falan bana "cool" "marvellous" gibi seyler soyluyorlar oradan anliyorum :) ...neyse elemanlarla cat pat yes no konustuk,erkek olan az bucuk turkce konusuyor(bizim tikkylerden daha iyi konusuyor turkceyi) eleman anlatti iste mizikayi bizim amerikada genelde ciftciler ve kirsal kesimdeki isciler ogle paydoslarinda vs calarlar :)...Turkiyede boyle bir manzara gormek cok hos flan dedi,onun bir arkadasida baglama caliyormus amerikali cantasindan baglama metodu kitabi cikardi,arkadasi istemis turkiyeden getir diye :) ...bu olaylada muzigin evrensel oldugunu anladim :) ..kizlar guzeldi ha :P ...Simdi ne yazacaktim nereye geldik :D , bilgisayar destekli muzikle ilgilenmedim hic ilgi alanim olmadi,yada kaydedim caldiklarimi falan diye dusunmedin,gecengun kaydettim iste o da windowsun kendi ses kaydedicisi ,simdi soyle guzel bir ses kaydedici(uzun sureli) program varmi elinizde ,yada bildiginiz birsey varsa soyleyin.Ayrica video cekmem gerek onun icin pc de kamera varda video olarak kaydedecek yazilim yok,yine elinizde video+ses kaydeden uygulama varsa paylasin,trial falan olmasi pek onemli degil siz verin :) ...birsey daha soyleyecektim de aklima gelmiyor...:) heh simdi bu ara sezen aksunun "sen aglama" parcasini cikariyorum super birsey oluyor birtek "al yuregim senin olsun..." kisminda tam istedigim sesleri yakalayamadim onuda yakalarsam cok muntazam bir sey cikaracam ortaya...dedigim gibi elinde video+ses kaydeden guzel bir uygulama varsa paylasin hem videolu mizika calma egitimi cekerim,hemde konser veririm size :) ...
TugrulPeder benim ses kotudur :) sarki falan soyleyemem :D ha soylerimde kendi kendime :) lise1 de muzik dersinde hoca bir muzigin temposunu tutturuyordu ,bende baya guzel tutmustum hoca banada "sende muzik kulagi" var demisti :) essek kulagi gibi birseymi bu acaba :) insan kulagi iste :P
-
http://www.inndir.com/program.php?id=13474 ses kayıt için ; ) bu var mesela
video içinde komşunun kamerasını isteyver ; ) göl kenarında bi çekim yaparsın abi ; ) süpper olur.
-
Haci daha prof bir yazilim gerek,hem video+ses i birlikte kaydedebilecegim birsey olsa daha iyi olur...Dis mekanda cekim yapamam evde pc basi rahat :D kim gidip golde cekim yapacak :D hem cekim icin arkadsa gerek yanima :d bolumde kimse sevmez beni :D yardim etmezler :) ...nie sevmez cok bozuyorum adamlari :D
-
abi mızıkam geldi ; ) çok kalite bişey tavsiyen için teşekkür ederim ; ) süper yha ; )