Mızıka Öğrenmek İstiyorum
-
güzel alet seçmişsin.dinlendirici bi sesi var.bi psikopat vardı ağzında mızıka elinde elektro gitar ikisinden farklı melodi çıkarıyodu a.k.
-
Abi yüklememişsin ; )
Abi vidyo çeksende
-bunun kıçı başı neresidir göstersen , sonra tutma şekli felan nedir .kimisinde çok delik var kimisinde az bunlar nedemek c anahtar oldugunu nasıl anlıyoruz.sonra notalar ne taraftan ne taraf gidiyo, nerde içimize çekcez, nerde hüflicez ; ) pompalı mızıkanın pompasızdan bi farkı varmıdır, pompanın ayrıcalığı nedir,
birde örnek olarak çok basit bişey göstersen tam süper olacak ; )
mızıka aldım bende, senin yazını okumak nasip olmamıştı ; ) daha bu gün aldım, dandik bişe oldugu hemen anlaşılıyo meyd in çin -tower marka bişey 12 mılyona aldım 24 tane delik var :D pompa dediğimiz mereti itince delikler yer değişiyo bende bi baştan sona, bi sondan başa, öle çalıyorm. şimdi tamda internetten bişeler bulmaya uraşıyodumki ; ) büyük bi şansla yazını gördüm ; )
elimdeki tenekeyle neler yapabilirim ; ) nasıl çalışınır nedir ne değildir.aslında içini açasım gelıyor yani, ama biraz daha bi öttüreyim ; ) hohner dediğin 50 ytl likler afyonda yok abi ; ) nerden ulaşılır bunlara
ama ses mukemmel yaw , araDıgım alet MIZIKA ! MIZIKAM BENİM : ) youtubeden fılan bi sürü vidyo izledim ama adamlar elini kapıyo birde ; ) oda varda ,şimdi benim canım anlamlı bi ses çıkartmak istiyor , nasıl öğrensek ne yapsak ; ) siz zat-i şahen mızıkacı compü abi ne yabaprdınız nasıl geldi geçti neler yapalım ; ) tavsiyelerinize muhtacım yani ; )
eğer şartlar müsait olursa ,mızıka dersi versen çok memnun olurum ; ) dimi tarikat hoooop !

-
gitar çalmaya başlayanlar hep akdeniz akşamlarını çalıyor bundada öle bi melodi warmı :D klişeleşmiş bi melodi :D
-
Bende keman istiyorum ama çok zor olduğunu ve çok zzaman ayırmam gerektiğini söylüolar bilgisi olan var mı ? ve beni idare edebilecek orta sınıf bi keman ın fiyatı nedir ne değildir bilen varsa bi el atsın ..
-
blues diye bişey var ama çözebilmiş değilim efsun compu abinin aydınlatmasını bekliyik ; )
-
Haci pompali mizika(chramotic-kramotik) mizikadir senfoni gibidir o calmasi en zor aletlerden birisidir baslangic icin o iyi olmaz...Birkac parca kaydettim ama 30mb boyutu oldu adam gibi bir kayit yapacam yarin sabah vize sinavim var oglen sonu guzelce anlatirim mizkanin kici neresi basi neresi gosteririm... :)
-
eyw dört gözlen bekliyorum abi : )