Mızıka Öğrenmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    güzel alet seçmişsin.dinlendirici bi sesi var.bi psikopat vardı ağzında mızıka elinde elektro gitar ikisinden farklı melodi çıkarıyodu a.k.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Abi yüklememişsin ; ) 

Abi vidyo çeksende

-bunun kıçı başı neresidir göstersen , sonra tutma şekli felan nedir .kimisinde çok delik var kimisinde az bunlar nedemek c anahtar oldugunu nasıl anlıyoruz.sonra notalar ne taraftan ne taraf gidiyo, nerde içimize çekcez, nerde hüflicez ; ) pompalı mızıkanın pompasızdan bi farkı varmıdır, pompanın ayrıcalığı nedir,

birde örnek olarak çok basit bişey göstersen tam süper olacak ; )

mızıka aldım bende, senin yazını okumak nasip olmamıştı ; ) daha bu gün aldım, dandik bişe oldugu hemen anlaşılıyo meyd in çin -tower marka bişey 12 mılyona aldım 24 tane delik var :D pompa dediğimiz mereti itince delikler yer değişiyo bende bi baştan sona, bi sondan başa, öle çalıyorm. şimdi tamda internetten bişeler bulmaya uraşıyodumki ; ) büyük bi şansla yazını gördüm ; )

elimdeki tenekeyle neler yapabilirim ; ) nasıl çalışınır nedir ne değildir.aslında içini açasım gelıyor yani, ama biraz daha bi öttüreyim ; ) hohner dediğin 50 ytl likler afyonda yok abi ; ) nerden ulaşılır bunlara

ama ses mukemmel yaw , araDıgım alet MIZIKA ! MIZIKAM BENİM : ) youtubeden fılan bi sürü vidyo izledim ama adamlar elini kapıyo birde ; ) oda varda ,şimdi benim canım anlamlı bi ses çıkartmak istiyor , nasıl öğrensek ne yapsak ; ) siz zat-i şahen mızıkacı compü abi ne yabaprdınız nasıl geldi geçti neler yapalım ; ) tavsiyelerinize muhtacım yani ; )

eğer şartlar müsait olursa ,mızıka dersi versen çok memnun olurum ; ) dimi tarikat hoooop !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

gitar  çalmaya başlayanlar hep akdeniz akşamlarını çalıyor bundada öle bi melodi warmı :D  klişeleşmiş bi melodi :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Bende keman istiyorum ama çok zor olduğunu ve çok zzaman ayırmam gerektiğini söylüolar bilgisi olan var mı ? ve beni idare edebilecek orta sınıf bi keman ın fiyatı nedir ne değildir bilen varsa bi el atsın ..

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

blues diye bişey var ama çözebilmiş değilim efsun compu abinin aydınlatmasını bekliyik ; )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci pompali mizika(chramotic-kramotik) mizikadir senfoni gibidir o calmasi en zor aletlerden birisidir baslangic icin o iyi olmaz...Birkac parca kaydettim ama 30mb boyutu oldu adam gibi bir kayit yapacam yarin sabah vize sinavim var oglen sonu guzelce anlatirim mizkanin kici neresi basi neresi gosteririm... :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
     eyw dört gözlen bekliyorum abi : )
Toplam Hit: 8689 Toplam Mesaj: 18