MK (Manyak Keylogger) Coded By Me AVG Lere Yakalnmıyor Kaçırırsanız Üzülürsünüz.
-
rockipsiz la valla yazık sana adam emek veriyo yazıyo sen ihbar et nasıl bi sitem buy hemde tahribatta yaz bunu yazık yazık sana............. ....arkadaslar tahribat olarak kinayin arkadasi
-
bencede arkadaslar banlayın ibneyi gotune girsin o tesekkür mesajı ne oldu lan bir arkadasımızın kac gunlerce yazdıgı keyloger sen git sikayet et ayıp lan birde delikanlıyım diye gezersiniz yuhhhh sana be yuhhhhhhh
-
Gereksiz gereksiz konuşup adamın asabını bozmayın. Sadece kendi kullandığım virüs programıyla ayırt etmek için incelemeye yolladım. Bi derdim olsaydı anti-virüs şirketlerinin alayına yollardım. Adam yazıp piyasaya açmış keyloggeri, demekki virüs programları tarafından tanınmasını göze almış. Bak ne güzel yazmış oraya kendime yenisini yaptım die. Helal olsun kardeşime kutluyorum kendisini güzel çalışma. Şimdi vız vız etmeyin fazla, önünüzden yiyin... Selametle...
-
uzun zaman geçmiş galiba link ölmüş tekrar yeniliyebilirmisiniz rapid olursa iyi olur
Toplam Hit: 15077 Toplam Mesaj: 45