Mkv Çevirirken Ufak Bir Yardım :)
-
aimer converter kullanıyorum mkv neyse şimdi bendemi sorun var ayarlamaları yapıyorum çözünürlük 320*480 mi ne yinede4 dk film 50 mb oluyo
bunun ayarlarını bilen veya kaliteli mkv converter tavsiyesi olan ayarlarıyla birlikte piste bekliyoruz..
-
MeGUI Modern Media Encoder kullan diğerleri mkv dönüştürmek için faso fisodur.Standart profilleriden birini seçip yahut script yazarak kendi profilini oluşturup profesyonel anlamda rip yapabilirsin..
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
MeGUI Modern Media Encoder kullan diğerleri mkv dönüştürmek için faso fisodur.Standart profilleriden birini seçip yahut script yazarak kendi profilini oluşturup profesyonel anlamda rip yapabilirsin..
-----------------------------çalıştıramadım la :)
yanlış şeyimi yükledim acaba ses convert var video yükle yok
-
Nerden nasıl bişey indirdin bilemiyorum tabi,ama http://sourceforge.net/projects/megui burdan indir eğer burdan indirmediysen.Sonra programı kurup açtıktan sonra updateleri mutlaka ama mutlaka yap yoksa olmaz o gerekli updateleri kendi seçiyor zate sen sadece tamama tıkla sonra yükledikten sonra program tekrar açılacak ne zaman kullanmaya kalktıgında update isterse mutlaka yaptır bu önemli !
Tekrar başladıktan sonra program File ->Open ve;
Filmi seçtikten sonra karsına bi menü çıkacak ordan numara sırasına göre kırmızıya alınmış yerlere tek tek tıkla;
Sonra tüm ayaların (script yazmıyor yada kendini aşıp standart dışı bir rip denemek istemiyorsan resimdeki gibi olsun ardından da Autoencode ye tıkla;
Sonra karşına çıkan pencere şöyle bişey olacak ve kırmızıdaki ayarları aynen kendine uygula bitrate değeri kullandığın kaynak videoya göre rate/boyut oranı değişir ama tavsiyem kaliteli bir rip için 500 den aşağı bitrate kullanmayın bit rate'nizin yüksek filmiizin küçük olmasını istiyrsanızda dediğim gibi kullandıgınız kaynak videonun kalitesi çok önemlidir söz gelimi tek cdlik bir dvdripten 500 bitrate resimdeki gibi 269mb ye dek gelmez daha fazla yer tutar tahmini 400mb yi bulur yani..o yüzden elinizden geldiğince yüksek kalitede kaynaklarda ripleme yapın !
yukarıdaki resimdeki ayarlarıda yapıp Queue'ye tıkaldıktan sonra programın ana menüsü çıkıcak karşınıza ordan da resimdeki sekmeye tıkalyıp start dediniz mi standart bir x264rip yapmış olacaksınız,kolay gele..
-
nerde yanlış yapıyorum ki
-
sorun ne,halen yapılmıyorsa bi yerde gözünden kaçan birşey vardır riplemenin bitmesini beklemişsindir umarım çünkü pcnin bileşenlerine göre 5 saat bile sürebilir bende bir rip ortalama 1 saat sürüyor
Mesaj saatine bakılırsa Riplemenin bitmesini beklememişsin demek ki yada ripe hiç başlayamamışsın tam sorunun ne onu bi anlatsana sen ? -
nikoteen sana bi ozel mesaj gondermistim su ustalara saygi kusaginda olan bir filmle alakali. :/ geri donusu olmadi. elinde yok mu yoksa ??
-
alper ayarları var orada onları ayarlıycan hacı :D
tabi yüksek çıkar :D zaten orada ortalaama çıktı boyutunu yazıyor ona göre ayarla.
video yu ekledikten sonra setting e tıkla oradan bitrate ini düşür. bak bakalım boyut nooluyor :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------alper ayarları var orada onları ayarlıycan hacı :D
tabi yüksek çıkar :D zaten orada ortalaama çıktı boyutunu yazıyor ona göre ayarla.
video yu ekledikten sonra setting e tıkla oradan bitrate ini düşür. bak bakalım boyut nooluyor :D
-----------------------------ozaman boyut düşüyo ama yinede istediğim kadar olmuyo görüntü istediğim gibi olmuyo
-
yapinca banada haber ver.)